Tietojen ristiriita

Tietojen ristiriita -ikkuna tulee näkyviin, jos tallennat eri salasanat samalle kirjautumiselle. Kun tuot Identity Safe -tietoja siirrettävästä profiilista tai varmuuskopioidusta profiilista ja yhdistät tiedot nykyiseen varastoon, johon olet kirjautuneena, Tietojen ristiriita -ikkuna tulee näkyviin.

Tietojen ristiriita -ikkunasta näet seuraavat valinnat:

Sivusto

Näyttää sen verkkosivuston nimen, jolle olet tallentanut kirjautumistiedot.

Käyttäjtunnus

Näyttää sen käyttäjänimen verkkosivustolle, jolle olet tallentanut kirjautumistiedot.

Käytä olemassa olevaa salasanaa

Mahdollistaa olemassa olevan salasanan käytön kirjautumiselle.

Voit käyttää tätä vaihtoehtoa käyttämään samaa salasanaa, jota käytit, kun tallensit kirjautumistiedot.

Käytä tuotua salasanaa

Mahdollistaa salasanan käytön, jota käytit, kun toit Identity Safe -tiedot siirrettävästä profiilista tai varmuuskopioidusta profiilista.

Näytä salasana

Mahdollistaa sen salasanan katsomisen, jonka annoit, kun tallensit ja toit kirjautumistiedot.

Käsittele jäljellä olevat<n> ristiriidat yllä olevalla valinnalla

Mahdollistaa jäljellä olevien ristiriitojen käsittelyn samalla vaihtoehdolla, jonka valitsit tässä ikkunassa.

Tietoja kirjautumisten muokkaamisesta

Identity Safe -tietojen tuominen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v58087740_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 15/09/2011