Kirjaudu Identity Safeen

Jos sinulla ei ole voimassa olevaa Identity Safe -profiilia, voit luoda profiilin napsauttamalla Identity Safen asetukset -linkkiä Kirjaudu Identity Safeen -ikkunassa.

Voit tallentaa ja hallita arkaluonteisia tietoja, kuten luottokortin tiedot, paikallisessa varastossa.

Voit luoda Identity Safen avulla jokaiselle Windows-käyttäjätilille paikallisen varaston ja tallentaa Identity Safen tiedot.

Jotta voit kirjautua sisään paikalliseen varastoon, sinun tulee ensin asettaa Identity Safe.

Tietoja Identity Safen varastoista

Identity Safeen kirjautuminen ja siitä uloskirjautuminen

Paikallisen varaston luominen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v58087313_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 02/11/2011