Puuttuvan Norton Identity Safe -työkalurivin palauttaminen

Norton-työkalurivi asennetaan toisen Norton-tuotteen yhteydessä, esimerkiksi Norton AntiVirus-, Norton Internet Security-, Norton 360- tai Norton Security -tuotteiden yhteydessä. Joihinkin selaimiin saattaa kuitenkin olla tarpeen asentaa laajennus asianmukaisesta verkkokaupasta.

Jos käytät Mac-tietokonetta etkä löydä Norton Identityn työkaluriviä, lue artikkeli Puuttuvan Norton-työkalurivin tai -laajennuksen palauttaminen Mac-tietokoneella. Jos käytät Microsoft Edge -selainta, katso lisätietoja artikkelista Norton-työkalurivin ja Norton Identity Safen yhteensopivuus Microsoft Edge -selaimen kanssa.

VAIHE 1

Päivittäminen uusimpaan Norton-versioon

• Saat uusimman Norton-version Norton Update Centeristä, jos sivulla on voimassaoleva tilaus. Jos sait Nortonin internet-palveluntarjoajasi kautta, tarkista palveluntarjoajalta, että olet saanut uusimman version.

VAIHE 2

LiveUpdaten suorittaminen

1. Käynnistä Norton.

2. Valitse pääikkunasta Tietoturva ja napsauta LiveUpdate.

Jos olet ladannut Norton Identity Safen verkkosivulta, valitse pääikkunan alareunasta Asetukset -kuvake. Napsauta Asetukset -ikkunan Tietoja -välilehdeltä Hae uusia päivityksiä.

3. Kun Norton LiveUpdate on valmis, valitse OK.

4. Suorita LiveUpdate, kunnes näkyviin tulee ilmoitus "Norton-tuotteessasi on viimeisimmät suojauspäivitykset".

5. Sulje kaikki ohjelmat ja käynnistä tietokone uudelleen.

VAIHE 3

Norton-työkalurivin käyttöönotto verkkoselaimessa

• Ota Norton Identity Safe -työkalurivi käyttöön valitsemalla selaimesi:

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v58055475_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 06/07/2018