Virhe: (8921,229) "Norton LiveUpdate -palvelimeen ei voitu muodostaa yhteyttä. Tarkista internet-yhteys", kun LiveUpdate suoritetaan Norton 360 -tuotteen versiossa 5.0

VAIHE 1

Virusmääritysten päivämäärän tarkistaminen

1. Käynnistä Norton 360.

2. Tarkista Norton 360 -ikkunasta määrityspäivitysten kohdalta ajankohta.

3. Tee jokin seuraavista toimista tilanteen mukaan:

• Jos aikaa on jäljellä alle päivä, odota 24 tuntia ja suorita LiveUpdate uudelleen.

• Jos aikaa on jäljellä enemmän kuin päivä, siirry vaiheeseen 2 ja päivitä virusmääritykset.

VAIHE 2

Virusmääritelmien päivittäminen

1. Siirry päivityssivulle uusien virusmääritysten lataamiseksi.

LATAA MÄÄRITYKSET

2. Tee jokin seuraavista toimista sen mukaan, mitä Windowsin versiota käytät:

• Windows 7/Vista/XP 32-bittinen: Napsauta Tiedostonimi-kohdan alla olevan luettelon ensimmäistä tiedostoa. Tiedoston nimen alussa näkyy vuosi, ja sen lopussa näkyy v5i32.exe. Esimerkki: 20070828-017-v5i32.exe

• Windows 7/Vista 64-bittinen: Siirry 64-bittisen Ympäristö-osioon ja napsauta Tiedostonimi-kohdan alla olevan luettelon ensimmäistä tiedostoa. Tiedoston nimen alussa näkyy vuosi, ja sen lopussa näkyy v5i64.exe. Esimerkki: 20090922-017-v5i64.exe

3. Tallenna tiedosto Windowsin työpöydälle.

4. Kaksoisnapsauta työpöydälle tallentamaasi tiedostoa.

VAIHE 3

Auto-Protect-toiminnon käyttöön ottaminen käynnistyksen yhteydessä ja täydellisen järjestelmäntarkistuksen suorittaminen

1. Käynnistä Norton 360.

2. Valitse Asetukset.

3. Valitse tarkoista asetuksista Virustorjunta.

4. Jos Automaattinen suojaus -kohdan Ota käyttöön käynnistyksenaikainen suojaus -toiminto on poissa käytöstä, siirrä liukusäädintä keskemmälle kohtaan Normaali.

5. Jos Auto-Protect-toiminto näkyy olevan pois käytöstä Reaaliaikainen suojaus -kohdassa, ota se käyttöön napsauttamalla tilanilmaisinta.

6. Valitse Käytä ja sitten Sulje.

7. Valitse Norton 360 -ikkunasta Tehtävät.

8. Valitse Yleiset tehtävät ja Suorita tarkistukset.

9. Valitse Tietokoneen tarkistus -kohdasta Täydellinen järjestelmäntarkistus.

10. Valitse Siirry.

11. Kun tarkistus on suoritettu, valitse Sulje.

Entä jos tämä ohje ei auttanut?

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v58052616_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Muokattu viimeksi: 03/12/2012