Norton-palvelun päivittäminen

Norton-palvelusi päivitetään uusimpaan versioon, jos tilauksesi on voimassa. Voit päivittää olemassa olevan palvelun etänä uusimpaan versioon ilman erillistä maksua, jos tilaus on voimassa.

Laitteen on oltava päällä ja yhteydessä internetiin.

Jos käytät Norton-tuotteen vanhaa versiota, kaikki Norton-tilin ominaisuudet eivät ole käytettävissäsi.

Kun päivität Norton-palvelun uusimpaan versioon, tilauksen tila pysyy samana. Jos esimerkiksi nykyisen version tilausta on jäljellä 200 päivää ja päivität palvelun uusimpaan versioon, tilaus on voimassa 200 päivää päivityksen jälkeen.

Tällä hetkellä Norton Family -palvelulle ei ole saatavilla päivityksiä.

Norton-palvelu päivittäminen

1. Kirjaudu Norton-tilille.

2. Valitse Tilaukset -sivulta Päivitä sen Norton-palvelun vierestä, jonka haluat päivittää.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v58026314_NortonM_Retail_1_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 27/03/2018