Norton-oikeuksien päivittäminen

Norton-oikeutesi päivitetään uusimpaan versioon, jos tilauksesi on voimassa. Voit päivittää olemassa olevan oikeutesi etänä uusimpaan versioon ilman erillistä maksua, jos tilaus on voimassa.

Laitteen on oltava päällä ja yhteydessä internetiin.

Jos käytät Norton-tuotteen vanhaa versiota, kaikki ne ominaisuudet, joita voit käyttää Norton-tilläsi eivät ole käytettävissäsi.

Kun päivität Norton-palvelun uusimpaan versioon, tilauksen tila pysyy samana. Jos esimerkiksi nykyisen version tilausta on jäljellä 200 päivää ja päivität palvelun uusimpaan versioon, tilaus on voimassa 200 päivää päivityksen jälkeen.

Tällä hetkellä Norton Family -palvelulle ei ole saatavilla päivityksiä.

Norton-oikeuden päivittäminen

1. Kirjaudu Norton-tilille.

2. Valitse Oma tilaus -sivulta Päivitä sen Norton-oikeuden vierestä, jonka haluat päivittää.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v58026314_NortonM_Retail_1_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 28/11/2018