Sähköpostiohjelma ei näytä Norton AntiSpam -työkaluriviä

Jos Norton AntiSpam -työkalurivi ei ole näkyvissä sähköpostiohjelmassasi, tarkista sähköpostiohjelman ja Norton AntiSpamin yhteensopivuus.

Norton AntiSpamin ja sähköpostiohjelmien yhteensopivuus

• Microsoft Outlook: Outlook 2003 tai uudempi

• Outlook Express: Norton AntiSpamia ei tueta Outlook Express -ohjelmassa

• Windows Mail: Norton AntiSpam on yhteensopiva Windows Mailin kanssa Windows Vista- ja Windows 7 -käyttöjärjestelmissä.

[Norton AntiSpam] -tunniste on lisätty roskapostisähköposteihin, mutta Norton AntiSpam -työkalurivi ei ole näkyvissä. Sinun on lisättävä Windows Mail -ohjelmaan sääntö, jotta sähköposti siirretään roskapostikansioon.

Tuetut protokollat ja portit:

• Vain POP3- ja SMTP-protokollaa tuetaan.

• POP-protokollaa ja SSL-salausta ei tueta.

• IMAP- ja Exchange-tilejä ei tueta.

• Jos sähköpostiohjelma on määritetty muihin kuin oletusportteihin 110, uudet portit on lisättävä suojattuihin portteihin.

Lisää portti suojattujen porttien luetteloon

1. Käynnistä Norton.

2. Valitse Asetukset.

3. Valitse Asetukset -ikkunasta Roskapostin esto.

4. Valitse Suodatin -välilehden Suojatut portit -kohdan vierestä Määritä.

5. Valitse Lisää.

6. Valitse Lisää suojattava portti -ikkunasta Porttityyppi ja kirjoita portin numero. Valitse OK.

7. Napsauta Käytä. Napsauta OK.

Norton AntiSpam -työkalurivi ei näy Microsoft Outlookissa, jos sitä ei ole integroitu. Ratkaise ongelma poistamalla AntiSpam -toiminnon liittäminen sähköpostiohjelmaan käytöstä ja ottamalla se uudelleen käyttöön.

Nämä vaiheet on tarkoitettu Norton-tuotteiden nykyisille versioille. Jos käytössä on vanhempi versio tai et tiedä tuoteversiota, avaa Norton Update Center.

VAIHE 1

AntiSpam-toiminnon sähköpostiohjelmaan liittämisen poistaminen käytöstä Microsoft Outlookissa

1. Käynnistä Norton.

2. Valitse Asetukset.

3. Valitse Asetukset -ikkunasta Roskapostin esto.

4. Valitse Sähköpostiohjelman liittäminen -välilehdestä Sähköpostiohjelmat ja napsauta kohdan Outlook vieressä olevaa liukusäädintä, jotta voit poistaa sen käytöstä.

5. Valitse Käytä ja sitten Sulje.

6. Sulje kaikki käynnissä olevat sovellukset ja käynnistä tietokone uudelleen.

VAIHE 2

AntiSpam-toiminnon sähköpostiohjelmaan liittämisen ottaminen uudelleen käyttöön Microsoft Outlookissa

1. Käynnistä Norton.

2. Valitse Asetukset.

3. Valitse Asetukset -ikkunasta Roskapostin esto.

4. Valitse Sähköpostiohjelman liittäminen -välilehdestä Sähköpostiohjelmat ja napsauta kohdan Outlook vieressä olevaa liukusäädintä, jotta voit ottaa sen käyttöön.

5. Valitse Käytä ja sitten Sulje.

6. Sulje kaikki käynnissä olevat sovellukset ja käynnistä tietokone uudelleen.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v57920813_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 20/03/2018