Norton-palveluja koskevien tietojen tarkasteleminen

Tilaukset -sivulla näkyy niiden Norton-tilausten asennusmäärä, jotka on rekisteröity Norton-tiliisi.

Jos olet käyttänyt kaikki nykyisen tilauksen sallimat asennukset, sinun on hankittava ylimääräinen tuotetunnus Symantec Store -verkkokaupasta, jotta voit asentaa palvelun laitteeseen. Voit lisäksi poistaa Norton-palvelun asennuksen vanhasta laitteesta ja asentaa sen toiseen laitteeseen. Lisätietoja: Norton-palvelun siirtäminen uuteen laitteeseen

Voit tarkastella kaikkia rekisteröityjä Norton-palveluja koskevia tietoja Tilaukset -sivulla. Kustakin Norton-palvelusta näytetään seuraavat tiedot:

• Palvelun tila

• Tuotetunnus

• Tuotteen sarjanumero

• Tilauksen vanhenemispäivä

• Niiden laitteiden nimet, joille palvelu on asennettu

• Päivämäärä, jolloin palvelu asennettiin kullekin laitteelle

Norton-palveluja koskevien tietojen tarkasteleminen

1. Kirjaudu Norton-tilille.

2. Katso Norton-tilauksen tiedot napsauttamalla tilausta Tilaukset -sivulla.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v57840235_NortonM_Retail_1_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 12/04/2017