Norton-palveluja koskevien tietojen tarkasteleminen

Omat tilit -sivun Oma tilaus -välilehdellä näkyy Norton-tiliisi rekisteröityjen Norton-tilausten käytettävissä oleva asennusmäärä.

Jos olet käyttänyt kaikki nykyisen tilauksen sallimat asennukset, sinun on hankittava ylimääräinen tuotetunnus Symantec Store -verkkokaupasta, jotta voit asentaa palvelun laitteeseen. Voit lisäksi poistaa Norton-palvelun asennuksen vanhasta laitteesta ja asentaa sen toiseen laitteeseen. Lisätietoja: Nortonin laitesuojauksen siirtäminen uuteen laitteeseen

Voit tarkastella kaikkia rekisteröityjä Norton-palvelujasi koskevia tietoja Oma tilaus -välilehdellä. Kustakin Norton-palvelusta näytetään seuraavat tiedot:

• Palvelun tila

• Tuotetunnus

• Tuotteen sarjanumero

• Tilauksen vanhenemispäivä

• Niiden laitteiden nimet, joille palvelu on asennettu

• Päivämäärä, jolloin palvelu asennettiin kullekin laitteelle

Norton-palveluja koskevien tietojen tarkasteleminen

1. Kirjaudu Norton-tilille.

2. Katso Norton-tilauksen tiedot napsauttamalla tilausta Omat tilit -sivun Oma tilaus -välilehdeltä.

Asiaan liittyvät ratkaisut

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v57840235
Käyttöjärjestelmä: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 13/08/2019