Palvelut, joita ei voi hallita

Voit hallita vain sellaisia Norton-palveluita, jotka on rekisteröity Norton-tilillesi. Jos Norton-palvelua ei ole rekisteröity tiliisi tai se on rekisteröity eri Norton-tiliin tai se on tiettyjen Norton-yhteistyökumppaneiden toimittama, Norton-tilissä ei voi suorittaa seuraavia toimintoja:

• uusia tuotetunnusta

• tarkastella tilaustietoja

• ratkaista tietoturvaongelmia etänä

• päivittää tuotetta uusimpaan versioon.

Tämän vuoksi kaikki Norton-palvelut on rekisteröitävä samaan Norton-tiliin.

Jos laitteeseen on asennettu Norton-tuote, joka on rekisteröity eri Norton-tiliin, poista Norton-tuotteen asennus ensin laitteelta. Kirjaudu Norton-tilillesi ja asenna Norton-tuotteen uusin versio.

Jos sait Norton-palvelusi Norton-kumppanilta, kumppani hallitsee Norton-palveluasi. Tällaisissa tapauksissa et välttämättä voi hyödyntää kaikkia Norton-ominaisuuksia.