Palvelut, joita ei voi hallita

Voit hallita vain sellaisia Norton-palveluita, jotka on rekisteröity Norton-tilillesi. Jos Norton-palvelua ei ole rekisteröity tiliisi tai se on rekisteröity eri Norton-tiliin tai se on tiettyjen Norton-yhteistyökumppaneiden toimittama, Norton-tilissä ei voi suorittaa seuraavia toimintoja:

• uusia tuotetunnusta

• tarkastella tilaustietoja

• ratkaista tietoturvaongelmia etänä

• päivittää tuotetta uusimpaan versioon.

Tämän vuoksi kaikki Norton-palvelut on rekisteröitävä samaan Norton-tiliin. Yhdistä palvelut alla olevien tietojen avulla.

1. Poista laitteelta Norton-palvelu, joka on liitetty eri Norton-tiliin.

2. Kirjaudu laitteella Norton-tilillesi.

3. Voit asentaa Norton-palvelun valitsemalla Oma Norton -sivulta Lataa.

Norton-palvelu liitetään Norton-tiliisi. Suorita nämä vaiheet myös muilla laitteillasi, jotta kaikki laitteesi yhdistetään yhteen Norton-tiliin.

Jos sait Norton-palvelusi Norton-kumppanilta, kumppani hallitsee Norton-palveluasi. Tällaisissa tapauksissa et välttämättä voi hyödyntää kaikkia Norton-ominaisuuksia.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v57840232
Käyttöjärjestelmä: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 08/01/2021