Nortonin laitesuojauksen lisäasetusten määrittäminen

Tietokone-, Verkko- ja Web-suojausasetukset suojaavat monenlaisilta uhkilta. Parhaan suojauksen saamiseksi kaikki lisäasetukset kannattaa pitää käytössä.

Lisäasetusten määrittäminen

1. Käynnistä Norton.

Jos näet Oma Norton -ikkunan, napsauta Laitesuojaus -kohdan vierestä Avaa.

2. Kaksoisnapsauta Norton-pääikkunassa kohtaa Tietoturva ja valitse sitten Lisäasetukset.

3. Tarkista Lisäasetukset -ikkunassa, että seuraavat ominaisuudet ovat käytössä.

• Auto-Protect

Suoritetaan taustalla, ja se tarkistaa jatkuvasti laitteesi virusten ja muiden uhkien varalta samalla, kun työskentelet. Jos poistat Auto-Protect-toiminnon käytöstä, Norton-tuote ottaa automaattisesti pois käytöstä myös seuraavat toiminnot: SONAR-suojaus ja Lataustiedot.

• SONAR-suojaus

Suojaa käytön aikana uhilta ja havaitsee tuntemattomia tietoturvariskejä ennalta ehkäisevästi. Kun Auto-Protect on poistettu käytöstä, et voi käyttää tätä toimintoa.

• Älykäs palomuuri

Valvoo tietokoneesi ja muiden tietokoneiden välistä verkkotoimintaa ja estää luvattoman verkkoliikenteen.

• Luvattoman käytön esto

Tarkistaa verkkoliikenteen sellaisten hyökkäystunnisteiden varalta, jotka pyrkivät käyttämään hyväksi käyttöjärjestelmän tai asennetun ohjelman haavoittuvuutta.

• Sähköpostin suojaus

Estää sähköpostin liitetiedostojen sisältämät uhkat. Norton-palvelu määrittää sähköpostin asetukset automaattisesti niin, että tietokone on suojattu viruksilta ja muilta tietoturvauhilta.

• Selaimen suojaus

Estää haitalliset ohjelmat, jotka pyrkivät käyttämään hyväksi verkkoselaimen haavoittuvuuksia. Toiminto suojaa arkaluonteiset tietosi ja estää hyökkääjiä pääsemästä järjestelmääsi.

• Lataustiedot

Suojaa laitettasi vaarallisilta tiedostoilta, jotka lataat selaimesta. Toiminto kertoo, onko ladattu tiedosto turvallista avata tai asentaa. Kun Auto-Protect on poistettu käytöstä, et voi käyttää tätä toimintoa.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v57755763
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 06/01/2021