Norton-tuotteen rekisteröiminen

Norton-tuotetta voidaan hallita Norton-tilissä vain, jos Norton-tuote on rekisteröity Norton-tilille. Norton tallentaa tuotteidesi tuotetunnukset sekä tili- ja laskutustiedot Norton-tilillesi. Jos et ole rekisteröinyt tuotetta, ohjelma kehottaa rekisteröimään sen.

Norton-tuotteen rekisteröiminen Norton-tilille

1. Siirry laitteelle, jonne Norton-tietoturvatuote on asennettu.

2. Käynnistä Norton-tietoturvatuote.

3. Valitse Norton-tietoturvatuotteen pääikkunasta Kirjaudu.

Valitse Norton 360 -ohjelmassa Tili > Norton-tilin käyttö.

4. Anna näkyviin tulevalla sivulla Norton-tilin kirjautumistunnukset ja valitse Seuraava.

5. Noudata näyttöön tulevia ohjeita.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v57622941_NortonM_Retail_1_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 09/09/2015