LiveUpdate

Norton 360 Online lataa uusimmat määritys- ja ohjelmapäivitykset säännöllisesti Symantecin palvelimista. Määrityspäivitykset suojaavat tietokoneesi viimeisimmiltä viruksilta ja tuntemattomilta tietoturvauhilta. LiveUpdate-tekniikkaa hyödyntämällä Norton 360 Online auttaa näiden päivitysten lataamisessa ja asentamisessa.

Jos nopeiden päivitysten lataamisessa Symantecin palvelimilta ilmenee ongelmia, tarkista että seuraavat toiminnot ovat käytössä:

• Automaattinen LiveUpdate-päivitys

• Nopeat päivitykset

Voit käyttää Automaattista LiveUpdate-toimintoa ja Nopeat päivitykset -toimintoa napsauttamalla Norton 360 Online -pääikkunasta Asetukset > Virustorjunta > Vakoiluohjelmien torjuntaohjelma ja päivitykset.

Jos Automaattinen LiveUpdate-toiminto ja Nopeat päivitykset ovat poissa käytöstä, Norton 360 Online ei lataa uusimpia päivityksiä automaattisesti.

Uusimpien päivitysten lataaminen ja asentaminen edellyttää internet-yhteyttä.

Tietoja LiveUpdate-ohjelmasta

Nopeiden päivitysten poistaminen käytöstä tai ottaminen käyttöön

Automaattisen LiveUpdate -päivityksen käyttöönotto ja käytöstä poistaminen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v57371725_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 01/10/2011