Norton-tuotteiden lataamisohjeet

Norton-tuotteen asennus alkaa automaattisesti tuotteen lataamisen jälkeen. Varmista, että aloitat lataamisen sillä tietokoneella, jolle haluat asentaa Norton-tuotteen.

Jos tarvitset apua lataamisessa, käy Lataaminen ja asentaminen -ohjekeskuksessa.

Norton Download Managerin lataaminen ja suorittaminen

1. Kirjaudu Norton-tiliisi.

2. Valitse Tilaukset -sivulta tuote, jonka haluat ladata.

3. Valitse Lataa.

4. Valitse Asenna tähän laitteeseen -ikkunassa Hyväksy ja lataa.

Toimi näkyviin tulevien ohjeiden mukaan ja Suorita tai Tallenna lataustiedosto. Ohjeet vaihtelevat selaimen mukaan. Jos tallennat tiedoston, pidä huoli siitä, että päivityksen suorittamisen jälkeen kaksoisnapsautat tiedostoa tallennetussa sijainnissa.

5. Jos suojausvaroitusikkuna tai muu vahvistusikkuna ilmestyy näkyviin, valitse Suorita, OK tai Jatka.

Kun tiedosto suoritetaan, se ladataan, asennetaan ja aktivoidaan automaattisesti.

Lisätiedot

• Kun käynnistät latauksen, työpöydälle luodaan Norton Download Manager -kuvake. Jos lataus peruuntuu tai keskeytyy, jatka latausta kaksoisnapsauttamalla Norton Download Manager -kuvaketta.

• Norton Download Manager asentaa tuotteen automaattisesti. Jos tuotetta ei asenneta automaattisesti, napsauta työpöydällä olevaa Norton Download Manager -kuvaketta.

• Kun ostat Norton-verkkokaupasta ladattavan tuotteen, voit halutessasi ladata tuotteen välittömästi tilauksen tekemisen jälkeen. Jos ehdit sulkea tämän ikkunan tai haluat ladata tuotteen eri tietokoneeseen tai myöhemmin, voit tehdä sen Norton-tilistäsi.

• Jos sinulla on muita tuotteiden lataamiseen liittyviä ongelmia, siirry Lataaminen ja asentaminen -ohjekeskukseen.