Virhe: (8920,208) "Norton LiveUpdate ei pystynyt asentamaan päivitystä"

Tämä virhe voi ilmetä ajoittaisten yhteysongelmien vuoksi. Ratkaise ongelma käynnistämällä tietokone uudelleen ja suorittamalla LiveUpdate uudelleen. Jos ongelma ei ratkea, odota 24 tuntia ja suorita LiveUpdate uudelleen.

VAIHE 1

Tietokoneen käynnistäminen uudelleen

1. Sulje kaikki ohjelmat.

2. Käynnistä tietokone uudelleen.

VAIHE 2

LiveUpdaten suorittaminen

1. Käynnistä Norton-tuote.

2. Valitse pääikkunasta Tietoturva ja napsauta LiveUpdate.

3. Kun Norton LiveUpdate on valmis, valitse OK.

4. Suorita LiveUpdate, kunnes näkyviin tulee ilmoitus "Norton-tuotteessasi on viimeisimmät suojauspäivitykset".

5. Sulje kaikki ohjelmat ja käynnistä tietokone uudelleen.

Jos ongelma ei ratkea, lue artikkeli En pysty muodostamaan internet-yhteyttä Norton-tuotteen asentamisen jälkeen.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v57189259_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 13/09/2017