Laitteen nimeäminen uudelleen

Voit muuttaa laitteesi näyttönimeä Norton-tilissä milloin tahansa. Näyttönimen avulla voit helposti tunnistaa laitteet Norton-tilissä.

Laitteen nimeäminen uudelleen

  1. Kirjaudu Norton-tilille.

  2. Napsauta Laitteet -sivulla ellipsikuvaketta (…) sen laitteen alapuolella, jonka haluat nimetä uudelleen.

  3. Valitse avautuvasta valikosta Nimeä laite uudelleen.

  4. Kirjoita Nimeä laite uudelleen -valintaikkunaan laitteen uusi nimi.

    Nimen tulee olla yksilöllinen ja enintään 40 merkkiä pitkä.

  5. Valitse Nimeä uudelleen.

Kiitos!

Kiitos Norton-tuen käyttämisestä.

< Paluu

Ratkaisu teki ongelmani käsittelystä helppoa.

Kyllä Ei

Auta meitä parantamaan tätä ratkaisua.

Kiitos avustasi tämän sovelluksen käyttökokemuksen parantamisessa.

Mitä haluaisit seuraavaksi tehdä?

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v57166780_NortonM_Retail_1_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 27/03/2018