Älykkäät määritykset

Norton 360 Online -ohjelman Älykkäät määritykset -toimintoa käyttämällä LiveUpdate-päivityksiin voi valita virusmääritysten ydinsarjan tai täyden sarjan.

Kun Älykkäät määritykset -asetus on otettu käyttöön, Norton 360 Online aktivoi virusmääritysten ydinsarjan, joka sisältää tärkeimmät virusmääritykset. Symantec on arvioinut, että nämä määritykset tarvitaan uusimpia tietoturvauhkia vastaan. Älykkäät määritykset -asetuksen käyttäänotto lyhentää lataus- ja asennusaikaa sekä järjestelmän käynnistämiseen kuluvaa aikaa. Ydinsarjaa käytettäessä tietokone siis toimii nopeammin.

Kun Älykkäät määritykset -asetus on poistettu käytöstä, Norton 360 Online aktivoi täyden virusmäärityssarjan, joka sisältää kaikki virusmääritykset kaikille Symantecin tiedossa oleville uhille. Älykkäät määritykset -asetus on oletusarvoisesti käytössä.

Tietoja älykkäistä määrityksistä

Älykkäiden määritysten käyttöönotto ja poistaminen käytöstä

Tietoja LiveUpdate-ohjelmasta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v56918258_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 23/03/2011