Pikatarkistuksen ajastaminen

Pikatarkistuksessa tarkistetaan tietokoneen tärkeät sijainnit, joihin pesiytyy usein viruksia ja muita tietoturvauhkia. Kun suoritetaan pikatarkistus, Norton 360 Online tarkistaa vain ladatut ohjelmat ja käynnissä olevat prosessit. Pikatarkistus vie vähemmän aikaa kuin täydellinen järjestelmätarkistus, koska koko tietokonetta ei tarkisteta.

Norton 360 Online -ohjelmassa pikatarkistuksen voi ajastaa. Voit ajastaa pikatarkistuksen Tarkistukset -ikkunasta.

Pikatarkistuksen ajastaminen

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Tietokoneen suojaus ja Suorita tarkistukset.

2. Valitse Tarkistukset -ikkunan Tietokoneen tarkistus -kohdasta Mukautettu tarkistus.

3. Valitse Siirry.

4. Napsauta Tarkistukset -ikkunassa Muokkaa tarkistusta -sarakkeessa muokkauskuvaketta Pikatarkistus -vaihtoehdon kohdalla.

5. Määritä Muokkaa tarkistusta -ikkunassa kohdan Milloin haluat suorittaa tarkistuksen? tarkistuksen suoritustiheys ja aikataulu.

Useimmissa suoritustiheysvaihtoehdoissa on myös lisäasetuksia, joiden avulla voit määrittää tarkasti, milloin ajastus suoritetaan. Määritä lisäasetukset tarvittaessa.

6. Valitse OK.

Pikatarkistuksen suorittaminen

Tietoja ajastetuista tarkistuksista

Tietoja tietokoneen tarkistuksista

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v55943761_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 01/11/2011