Tarkistusasetusten määrittäminen

Norton 360 Online -ohjelmassa kunkin mukautetun tarkistuksen asetukset voi määrittää erikseen. Oletusarvoisesti tarkistusasetukset noudattavat nykyisiä Tietokoneen tarkistus -asetuksia, jotka näkyvät Asetukset -ikkunassa. Tekemäsi muutokset pätevät vain nykyiseen tarkistukseen.

Mukautettujen tarkistusten lisäksi voit määrittää oletustarkistusten asetukset. Voit määrittää tarkistusasetukset seuraaville tarkistuksille: Täydellinen järjestelmäntarkistus, Pikatarkistus, Aseman tarkistus, Kansion tarkistus ja Tiedoston tarkistus.

Tarkistusasetusten määrittäminen

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Tietokoneen suojaus ja Suorita tarkistukset.

2. Valitse Tarkistukset -ikkunan Tietokoneen tarkistus -kohdasta Mukautettu tarkistus.

3. Valitse Siirry.

4. Napsauta Tarkistukset -ikkunassa Muokkaa tarkistusta -sarakkeessa muokkauskuvaketta sen mukautetun tarkistuksen kohdalla, jota haluat muokata.

5. Määritä Muokkaa tarkistusta -ikkunassa Ajoita tarkistus -välilehdellä tarkistusasetukset tarpeen mukaan.

6. Valitse OK.

Tietoja mukautetuista tarkistuksista

Mukautetun tarkistuksen luominen

Tietoja tietokoneen tarkistuksista

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v55933925_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 02/11/2011