Tarkistettavien kohteiden valitseminen

Kun määrität mukautetun tarkistuksen, sinun on valittava kohteet, jotka haluat sisällyttää tarkistukseen. Voit ottaa mukaan yksittäisiä tiedostoja, kansioita tai asemia. Voit valita useita asemia, kansioita ja tiedostoja tarkistettaviksi. Voit myös määrittää kohteita ohitettaviksi tarkistuksessa.

Kun valitset aseman, kaikki asemassa olevat kansiot, tiedostot ja muut kohteet tarkistetaan automaattisesti. Kun valitset kansion, kaikki kansion sisältämät tiedostot tarkistetaan.

Tarkistettavien kohteiden valitseminen

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Tietokoneen suojaus ja Suorita tarkistukset.

2. Valitse Tarkistukset -ikkunan Tietokoneen tarkistus -kohdasta Mukautettu tarkistus.

3. Valitse Siirry.

4. Tee Tarkistukset -ikkunassa jokin seuraavista toimista:

• Jos haluat lisätä kohteita uuteen tarkistukseen, napsauta Luo tarkistus.

Tarkistus on nimettävä Tarkistuksen nimi -kenttään.

• Jos haluat lisätä kohteita olemassaolevaan tarkistukseen, napsauta Muokkaa tarkistusta -sarakkeesta muokattavan tarkistuksen muokkauskuvaketta.

5. Tee näkyviin tulevan ikkunan Tarkistuskohteet -välilehdellä jokin seuraavista toimista:

• Jos haluat lisätä asemia, napsauta Lisää asemia, valitse Tarkista asemia -valintaikkunasta tarkistettavat asemat ja napsauta Lisää.

• Jos haluat lisätä kansioita, napsauta Lisää kansioita, valitse Tarkista kansiot -valintaikkunasta tarkistettavat kansiot ja napsauta Lisää.

• Jos haluat lisätä tiedostoja, napsauta Lisää tiedostoja, valitse Tarkistettavat tiedostot -valintaikkunasta tarkistettavat tiedostot ja napsauta Lisää.

Jos haluat poistaa kohteen luettelosta, valitse kohde ja napsauta Poista.

6. Valitse OK.

Mukautetun tarkistuksen luominen

Tietoja mukautetuista tarkistuksista

Tietoja tietokoneen tarkistuksista

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v55933860_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 01/11/2011