Viesti: "Tuotetunnusvirhe: olet estänyt tilauksen käytön tällä laitteella"

Tämä virheviesti näkyy, kun laitteelle asennetun tuotteen tuotetunnus on poistettu käytöstä. Voit poistaa tuotteen asennuksen käytöstä Norton-tililläsi tai pyytää Norton-tukea poistamaan sen käytöstä, jotta voit asentaa tuotteen toiselle laitteelle.

Jos asennus poistettiin laitteelta epähuomiossa, sinun tarvitsee ladata ja asentaa Norton, johon sinulla on aktiivinen tilaus. Lataa ja asenna Norton ohjeiden mukaisesti.

Nortonin lataaminen ja asentaminen tietokoneelle

1. Kirjaudu Norton-tiliisi.

2. Jos et ole vielä kirjautunut sisään Nortoniin, sinua kehotetaan kirjautumaan sisään. Kirjoita Norton-tilisi sähköpostiosoite ja salasana ja valitse sitten Kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei ole tiliä, valitse Luo tili ja suorita sitten tilin luomismenettely.

3. Valitse Norton-asennus -ikkunasta Lataa Norton.

Jos haluat asentaa uuden tuotteen, jota ei ole rekisteröity Norton-tiliisi, valitse Anna uusi tuotetunnus.

Kirjoita tuotetunnus ja valitse >.

4. Valitse Hyväksy ja lataa.

5. Tee jokin seuraavista toimista selaimesi mukaan:

• Internet Explorer tai Microsoft Edge: valitse Suorita.

• Firefox tai Safari: napsauta selaimen oikean yläkulman latauskuvaketta ja napsauta sitten lataamaasi tiedostoa avautuvassa ikkunassa.

• Chrome: napsauta lataamaasi tiedostoa selainikkunan vasemmassa alakulmassa.

6. Mikäli Käyttäjätilien valvonta -ikkuna tulee näkyviin, valitse Jatka.

Noudata näyttöön tulevia ohjeita.

7. Norton-tuotteesi on nyt asennettu ja aktivoitu.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v55844105_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 31/08/2017