Tulosten yhteenveto, tarkistus käynnissä

Norton 360 Online suorittaa tarkistusta.

Kun tarkistus on käynnissä, nähtävissä ovat seuraavat tilat:

Kohteita tarkistettu yhteensä

Osoittaa, kuinka monta tiedostoa, pääkäynnistystietuetta tai käynnistystietuetta tarkistettiin.

Voit tarkastella seuraavia tietoja napsauttamalla pudotusnuolta:

• Tietokoneesi alueet, jotka Norton 360 Online tarkisti, ja kyseisellä alueella tarkistettujen tiedostojen määrä.

• Nortonin luotettaviksi toteamien tiedostojen määrä.

• Tarkistuksessa ohitettujen tiedostojen määrä. Nämä tiedostot on jo tarkistettu aiemmin, ja ne eivät ole muuttuneet edellisen tarkistuksen jälkeen.

Tietoturvariskejä havaittu yhteensä

Osoittaa, kuinka monta virusta, vakoiluohjelmaa tai muuta tietoturvariskiä löydettiin.

Voit tarkastella eri tyyppisten riskien määrää napsauttamalla pudotusnuolta.

Ratkaistuja tietoturvariskejä yhteensä

Näyttää kuinka monta kohdetta korjattiin.

Voit tarkastella eri tyyppisten ratkaistujen riskien määrää napsauttamalla pudotusvalikon nuolta.

Huomiota kaipaavat tietoturvariskit yhteensä

Osoittaa, kuinka monta riskiä on käsittelemättä.

Näet lisätietoja näistä kohteista Uhkia havaittu -ikkunassa napsauttamalla linkkiä.

Voit käyttää seuraavia valintoja:

Keskeytä

Pysäyttää tarkistuksen tilapäisesti.

Tarkistusta jatketaan vasta, kun napsautat Jatka.

Lopeta

Pysäyttää tarkistuksen.

Vahvista valinta valitsemalla Kyllä.

Voit määrittää lisäasetuksia tarkistuksen ollessa käynnissä. Valittavana ovat seuraavat vaihtoehdot:

Kun tarkistus on valmis, tietokoneen tulee

• pysyä käynnissä

Tietokone pysyy aktiivisena tarkistuksen päätyttyä. Tämä asetus on oletusarvoisesti valittuna.

• sammua

Tietokone sammuu tarkistuksen päätyttyä.

• siirtyä lepotilaan

Tietokone siirretään lepotilaan tarkistuksen päätyttyä. Asetus tulee näkyviin vain, jos olet määrittänyt tietokoneen virta-asetukset Windowsin Ohjauspaneelista.

• siirtyä horrostilaan

Tietokone siirretään horrostilaan tarkistuksen päätyttyä. Asetus tulee näkyviin vain, jos olet määrittänyt tietokoneen virta-asetukset Windowsin Ohjauspaneelista.

Tietoja Tulosten yhteenveto -ikkunasta

Tietoja Uhkia havaittu -ikkunasta

Tietoja tietokoneen tarkistuksista

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v55828322_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 19/04/2011