Norton 360 Online -ohjelman ajastaminen

Useimmat Norton 360 Online -toiminnot suoritetaan taustalla automaattisesti, kun tietokoneesi on päällä eikä hiirtä tai näppäimistöä käytetä. Jos haluat määrittää tarkemmin, milloin tietyt tehtävät suoritetaan, voit tehdä tämän ajastustyökalun avulla.

Mukautettuja tietokoneen suojauksen ja optimoinnin tehtäviä voi ajastaa monella tavalla. Kun olet valinnut, kuinka usein haluat toiminnon käynnistyvän (automaattisesti, päivittäin, viikoittain tai kuukausittain), näet lisäasetusvaihtoehtoja. Jos esimerkiksi valitset viikoittaisen aikataulun, sinun on valittava myös viikonpäivä ja kellonaika.

Valittavissa ovat seuraavat asetukset:

Automaattinen (suositus)

Tehtävät suoritetaan tarvittaessa automaattisesti silloin, kun näppäimistöä ja hiirtä ei käytetä.

Kun tehtävää suoritetaan, Windowsin työpöydän oikeaan alakulmaan tulee näkyviin pieni ilmoitus.

Viikoittain

Tehtävät suoritetaan kerran viikossa valittuna päivänä ja kellonaikana.

Kuukausittain

Tehtävät suoritetaan kerran kuussa valittuna päivänä ja kellonaikana.

Manuaalinen ajoitus

Tehtäviä ei suoriteta, ellei käyttäjä käynnistä niitä. Ne voidaan suorittaa osana suurempaa tarkistuskokonaisuutta, jos tietokoneella esimerkiksi suoritetaan täydellinen järjestelmäntarkistus.

Tietokoneen suorituskyky ei kärsi, jos tärkeät toiminnot ajoitetaan suoritettaviksi silloin, kun tietokonetta ei käytetä. Kun ajoitat tarkitukset tehtäviksi viikoittain tai kuukausittain ja valitset Suorita vain joutoajalla -vaihtoehdon, Norton 360 Online tarkistaa tietokoneen, kun se on käyttämättä. Symantec suosittelee, että valitset Suorita vain joutoajalla -vaihtoehdon. Näin tarkistukset eivät heikennä tietokoneesi suorituskykyä.

Voit myös siirtyä Hallinnoi varmuuskopiosarjoja -ikkunaan napsauttamalla kohtaa Määritä varmuuskopiointiajoitus napsauttamalla tästä. Voit määrittää varmuuskopioinnin ajastukset Milloin -välilehdellä.

Tietoturva- ja suorituskykytarkistusten ajastaminen

Tietoja automaattisten tehtävien ajastamisesta

Automaattisten tehtävien käyttöönotto tai käytöstä poisto

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v5581675_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 24/07/2011