Nortonin kuukausiraportti

Kuukausiraportista näet yhteenvedon Norton 360 Online -ohjelman suorittamista toimenpiteistä viimeisen 30 päivän ajalta. Näet yhdellä silmäyksellä, montako virusta on löydetty ja montako luvatonta käyttöyritystä on estetty sekä paljon muuta. Kuukausiraportista saat ajantasaisia tilastotietoja.

Jos haluat nähdä luettelon kuhunkin luokkaan kuuluvista kohteista, siirry Norton 360 Online -pääikkunaan ja napsauta Näytä tiedot seuraavissa kohdissa: Tietokoneen suojaus, Web tai Varmuuskopiointi ja Tietokoneen optimointi.

Nortonin verkkorikosuutiset -osassa voit seurata verkkorikollisuutta ja turvallista internetin käyttöä koskevia uutisia. Lue lisää -valinnan avulla pääset Symantecin sivustolle, jossa voit tarkastella viimeisimpiä internet-tietoturvapäivityksiä. Sivustolla on myös artikkeleita, jotka käsittelevät internetin turvallista selaamista.

Kuukauden vinkki -osassa suositellaan joitakin tuotteen toimintoja ja palveluja. Norton 360 Online näyttää jokaisen toiminnon ja palvelun kohdalla Kuukauden vinkin. Saat lisätietoja tuotteen Norton 360 Online suosittelemasta palvelusta tai toiminnosta napsauttamalla kohtaa.

Voit tarkastella seuraavia tilastoja Nortonin kuukausiraportti -ikkunassa:

Tietokoneen suojaus

Voit tutustua hyökkäyksiin, joilta tietokone on suojattu

Tietokoneen suojaus -osiosta saat seuraavat tiedot:

• Löydettyjen virusten ja vakoiluohjelmien määrä

• Uhkien määrä, jolta Norton 360 Online suojelee tietokonetta

• Tarkistettujen kohteiden määrä. Tämä sisältää tiedostojen, prosessien ja rekisteriavainten lukumäärän

• Karanteeniin asetettujen kohteiden määrä.

• Suoritettujen täydellisten järjestelmäntarkistusten määrä

• Suoritettujen täydellisten pikatarkistusten määrä

• Järjestemästä löydettyjen Nortonin luottamien tiedostojen prosentuaalinen osuus

• Estettyjen luvattoman käytön yritysten määrä

• Palomuurin valvomien toimintojen määrä

• Palomuurin valvomien verkkoyhteyksien määrä

• Palomuurin estämien uhkien määrä

• Estettyjen roskapostien määrä

• Tarkistettujen sähköpostien määrä

• Luvattoman käytön havaitsemistoiminnon allekirjoitusten määrä

Web

Näet tietoja toiminnoista, jotka koskevat tietojen kalastelulta suojausta.

Saat seuraavat tiedot Web-osiosta:

• Estettyjen tietojen kalastelusivustojen määrä.

• Norton Safe Webin estämien haittasivustojen määrä.

• Käyttämiesi tunnettujen ja todennettujen verkkosivustojen määrä.

• Tietojen kalastelusivustojen määrä, joilta tietokonetta suojattiin.

Varmuuskopiointi ja optimointi

Näet tietoja varmuuskopioinnin ja optimoinnin toiminnoista.

Saat seuraavat tiedot Varmuuskopiointi ja optimointi -osiosta:

• Suojattuun verkkosäilytykseen varmuuskopioitujen tiedostojen määrä.

• Tietokoneen C-asemalle varmuuskopioitujen tiedostojen määrä.

• Poistettujen Internet Explorerin ja Windowsin tilapäistiedostojen määrä.

• Levyn optimoinnin aikana eheytettyjen tiedostojen määrä.

• Windows-rekisteristä poistettujen vanhentuneiden merkintöjen määrä.

Kuukausiraportissa on ainoastaan kaksi raporttia kutakin luokkaa kohden.

Tietoturvahistoria sisältää lisätietoa eräistä kuukausiraportin tiedoista. Saat lisätietoa jokaisesta luokasta napsauttamalla luokan alta löytyvää linkkiä.

Valitse Älä näytä kuukausiraporttia automaattisesti -vaihtoehto, jos et halua Norton 360 Online -ohjelman näyttävän kuukausiraporttia automaattisesti. Jos valitset tämän vaihtoehdon, Norton 360 Online ei näytä kuukausiraporttia automaattisesti joka 30. päivä.

Kuukausiraportin tarkastelu

Tietoja kuukausiraportista

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v5581672_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 06/11/2011