Windowsin perussuodatusmoduuli ei näytä olevan käynnissä tietokoneella.

Tämän ongelma ilmenee, kun Windowsin perussuodatusmoduulia ei voi käynnistää tai se ei ole käynnissä. Palvelua on käytettävä, jotta Norton-palomuuri toimisi asianmukaisesti. ratkaise ongelma lataamalla ja suorittamalla perussuodatusmoduulin korjaustyökalu.

VAIHE 1

Työkalun lataaminen ja suorittaminen

Korjaustyökalu ei ole yhteensopiva Windows XP:n kanssa. Windows XP -käyttäjien on otettava yhteyttä Norton-tukeen.

1. Lataa korjaustyökalu.

Tallenna tiedosto Windowsin työpöydälle.

2. Työpöydällä kaksoisnapsauta BaseFilterEngineFix.exe -tiedostoa.

Suorittamalla työkalun hyväksyt käyttösopimuksen.

3. Jos saat kehotuksen asentaa .NET Framework 3.5 -ominaisuuden, valitse Lataa ja asenna tämä ominaisuus.

4. Valitse Perussuodatusmoduulin korjaus -ikkunasta Ota korjaus käyttöön.

Korjaustyökalu korjaa asiaankuuluvat perussuodatusmoduulin rekisteriavaimet.

5. Valitse Käynnistä uudelleen.

VAIHE 2

LiveUpdaten suorittaminen

1. Käynnistä Norton.

2. Valitse pääikkunasta kaksoisnapsauttamalla Tietoturva ja valitse sitten LiveUpdate.

3. Kun Norton LiveUpdate on valmis, valitse OK.

4. Suorita LiveUpdate, kunnes näkyviin tulee ilmoitus "Norton-tuotteessasi on viimeisimmät suojauspäivitykset".

5. Sulje kaikki ohjelmat ja käynnistä tietokone uudelleen.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v55777911_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 20/11/2018