Vaikeuksia sisäänkirjautumisessa?

Norton 360 Online sallii väärän salasanan kirjoittamisen kolmesti. Jos yrityksesi epäonnistuvat, Norton 360 Online antaa sinulle mahdollisuuden palauttaa Identity Safe. Jos palautat Identity Safen, menetät kaikki tallentamasi Identity Safe -tiedot, kuten kirjautumistiedot, kortit ja muistiinpanot. Et voi palauttaa Identity Safen salasanaa, jos unohdat sen. Voit ainoastaan palauttaa Identity Safen alkutilaan, jolloin kaikki tallentamasi tiedot poistetaan.

Vaikeuksia sisäänkirjautumisessa? -ikkunassa tarjolla ovat seuraavat toiminnot:

Nollaa Identity Safe

Voit palauttaa Identity Safen alkutilaan.

Kun Identity Safe palautetaan, kaikki Identity Safe -tiedot poistetaan lopullisesti. Norton 360 Online tuo näkyviin vahvistusikkunan, kun palautat Identity Safen.

Yritä uudelleen

Voit kirjoittaa Identity Safen salasanan uudelleen.

Kun napsautat Yritä uudelleen, Norton 360 Online avaa Kirjaudu Identity Safeen -ikkunan. Voit antaa salasanan uudelleen.

Jos salasana unohtuu, voit katsoa salasanavihjeen, jonka annoit Identity Safe -varastoja luodessasi.

Tietoja Identity Safesta

Identity Safen palauttaminen

Identity Safe -salasanan vaihtaminen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v55652446_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 15/09/2011