Muokkaa tarkistusta, Ajoita tarkistus

Muokkaa tarkistusta, Ajoita tarkistus -ikkunassa voit ajoittaa tarkistuksen. Norton 360 Online suorittaa tarkistuksen automaattisesti valitsemaasi aikaan. Voit antaa tarkistukselle haluamasi nimen käyttämällä Tarkistuksen nimi -toimintoa.

Tarkistus ajoitetaan käyttämällä Milloin haluat suorittaa tarkistuksen? -osion toimintoja. Valittavana ovat seuraavat vaihtoehdot:

Älä ajoita tätä tarkistusta

Ei ajoita tarkistusta.

Valitse tämä vaihtoehto, jos et halua Norton 360 Online -tuotteen suorittavan automaattisesti mukautetun tarkistuksen.

Suorita tietyin väliajoin

Tarkistus suoritetaan tietyin väliajoin.

Kirjoita Suoritusaikaväli-kenttään numero ja valitse yksikkö valikosta. Valittavana ovat seuraavat vaihtoehdot:

• tunti(a)

• päivä(ä)

Päivittäin

Tarkistus suoritetaan joka päivä määritettyyn aikaan.

Valitse Aloitusaika -osiosta tarkistukselle sopiva alkamisajankohta.

Viikoittain

Tarkistus suoritetaan tiettynä viikonpäivänä määritettyyn aikaan.

Valitse Aloitusaika -osiosta tarkistukselle sopiva alkamisajankohta ja viikonpäivä.

Kuukausittain

Tarkistus suoritetaan kuukauden tiettynä päivänä määritettyyn aikaan.

Valitse Aloitusaika -osiosta tarkistukselle sopiva alkamisajankohta. Valitse Valitse päivä(t): -kohdan kalenterista päivämäärä, jona tarkistus suoritetaan. Voit valita useita päiviä ja ajastaa tarkistuksen suoritettavaksi kunakin päivänä.

Voit määrittää tarkistuksen lisäasetukset Suorita tarkistus -osiossa. Voit lisäksi määrittää Norton 360 Online -ohjelmalle haluamasi toiminnon, joka suoritetaan ajoitetun tarkistuksen päätyttyä. Valittavana ovat seuraavat vaihtoehdot:

Vain joutoajalla

Tarkistus suoritetaan vain, jos tietokonetta ei käytetä.

Jos tietokonetta käytetään, kun tarkistuksen on määrä alkaa, Norton 360 Online ei suorita tarkistusta määritettyyn aikaan. Ohjelma havaitsee, kun tietokone on käyttämättömänä määritetyn ajan jälkeen, ja suorittaa tarkistuksen.

Vain vaihtovirralla

Tarkistus suoritetaan vain, kun tietokone on kytketty ulkoiseen virtalähteeseen.

Jos kohta valitaan, Norton 360 Online ei suorita tarkistusta, mikäli tietokone toimii akkuvirralla, kun tarkistus on määrä suorittaa.

Estä valmiustila

Tietokoneen siirtyminen lepo- tai horrostilaan estetään, kun tarkistus on suoritettu.

Tarkistuksen jälkeen

Järjestelmän haluttu tila ajastetun tarkistuksen jälkeen ilmaistaan tässä.

Valitse tila, jossa haluat tietokoneen olevan tarkistuksen valmistuttua. Valittavana ovat seuraavat vaihtoehdot:

• Pysy käynnissä

• Sammu

• Siirry horrostilaan

• Siirry lepotilaan

Jos tarkistus on esimerkiksi ajastettu myöhäisiltaan, voit asettaa Norton 360 Online -ohjelman sammuttamaan tietokoneen tarkistuksen valmistuttua.

Ikkuna ei tule näkyviin, kun aseman, kansion tai tiedoston oletustarkistusta muokataan. Näitä tarkistuksia ei voi ajastaa.

Voit käyttää ikkunan alaosassa olevia vaihtoehtoja tarkistusasetusten tallentamiseen tai peruuttamiseen. Valittavana ovat seuraavat vaihtoehdot:

Peruuta

Ikkuna suljetaan asetuksia tallentamatta.

OK

Tallentaa tarkistusasetukset ja sulkee ikkunan.

Tietoja mukautetuista tarkistuksista

Mukautetun tarkistuksen luominen

Mukautetun tarkistuksen muokkaaminen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v55648271_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 01/11/2011