Muokkaa tarkistusta, Tarkista kohteet

Muokkaa tarkistusta, Tarkista kohteet -ikkunassa voit lisätä tiedostoja ja kansioita nykyiseen tarkistukseen. Ikkunan toimintoja käyttämällä voit nimetä tarkistuksen ja valita tarkistettavat kohteet.

Valittavana ovat seuraavat vaihtoehdot:

Tarkistuksen nimi

Nimeä mukautettu tarkistus.

Nimen on oltava yksilöllinen, ja se ei saa sisältää erikoismerkkejä, joihin luetaan esimerkiksi ^\.|?*:<>/\;.

Et voi muokata oletustarkistuksen nimeä.

Lisää asemia

Voit lisätä asemia nykyiseen tarkistukseen.

Kun valitset aseman, kaikki asemassa olevat kansiot ja tiedostot tarkistetaan. Voit valita useita asemia Tarkista asemia -valintaikkunassa.

Lisää kansioita

Voit lisätä yksittäisiä kansioita nykyiseen tarkistukseen.

Kun valitset kansion, kaikki kansiossa olevat tiedostot tarkistetaan. Voit valita useita kansioita Tarkista kansio -valintaikkunassa.

Lisää tiedostoja

Voit lisätä yksittäisiä tiedostoja nykyiseen tarkistukseen.

Voit valita useita tiedostoja tarkistettaviksi pitämällä Ctrl -näppäintä painettuna.

Poista

Voit poistaa kohteen Tarkista kohteet -luettelosta.

Peruuta

Ikkuna suljetaan asetuksia tallentamatta.

OK

Tallentaa tarkistusasetukset ja sulkee ikkunan.

Kun muokkaat oletustarkistusta, et voi lisätä tarkistukseen kohteita. Voit kuitenkin lisätä kohteita luomiisi uusiin mukautettuihin tarkistuksiin.

Tietoja mukautetuista tarkistuksista

Mukautetun tarkistuksen luominen

Mukautetun tarkistuksen muokkaaminen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v55648267_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 02/11/2011