Norton-tilin salasanan palauttaminen

Jos olet kadottanut salasanasi tai et muista sitä, Nortonin avulla voit palauttaa salasanasi. Kun pyydät salasanan palautusta, Norton kehottaa sinua asettamaan Norton-tiliäsi varten uuden salasanan.

Salasanan palauttaminen

1. Käynnistä selain ja siirry kohtaan Unohditko salasanasi?

2. Anna Unohditko salasanasi? -sivulle salasanasi.

3. Valitse Jatka.

Norton lähettää antamaasi sähköpostiosoitteeseen sähköpostiviestin, jossa on ohjeet salasanan palauttamiseen.

4. Avaa sähköpostiviesti ja napsauta Palauta salasana -linkkiä.

5. Kirjoita avautuvalla Palauta salasana -sivulla uusi salasana Norton-tiliäsi varten.

6. Valitse Palauta salasana.

7. Kirjaudu Norton-tiliisi valitsemalla Jatka.

Video: Salasanan palauttaminen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v55260946_NortonM_Retail_1_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Mac OS X, Windows
Muokattu viimeksi: 03/02/2017