Norton-tilauksen uusiminen

Norton-tilin avulla voit uusia Norton-tilauksen verkossa.

Norton Family -tilausta ei voi uusia.

Jos olet rekisteröinyt tuotetunnuksen Norton-tilille, voit tarkastella jokaisen asennetun palvelun tilauksen jäljellä olevien päivien lukumäärää.

Uudista -vaihtoehto on käytettävissä vain, jos nykyistä tilausjaksoa on jäljellä 30 päivää tai vähemmän.

Norton-tilauksen uusiminen

1. Kirjaudu Norton-tilille.

2. Valitse Tilaukset -sivulta Norton-palvelu, jonka voimassaoloaika on päättymässä.

3. Valitse Uudista nyt.

4. Noudata näyttöön tulevia ohjeita.

Norton-tilauksen uusiminen toista tuotetunnusta käyttämällä

1. Kirjaudu Norton-tilille.

2. Napsauta laitetta, jolle vanhentuva Norton-palvelu on asennettu.

3. Valitse avautuvalta sivulta Anna toinen tuotetunnus.

4. Kirjoita avautuvassa valintaikkunassa tuotetunnus sille varattuun kenttään.

Antamasi tuotetunnuksen on oltava kelvollinen tuotetunnus asennetulle palvelulle. Esimerkiksi, Norton Security -tuotetunnusta voidaan käyttää ainoastaan Norton Security -ohjelman uusimiseen.

5. Valitse OK.