Vakausongelmavaroituksen ottaminen käyttöön ja poistaminen käytöstä

Kun Vakausongelmavaroitus otetaan käyttöön, Download Insight kehottaa valitsemaan sopivan toimintatavan siltä varalta, että ladattava tiedosto on epävakaa.

Kun Download Insight -palvelun täysi raportti -asetukseksi valitaan Ei koskaan, Download Insight toimii jollakin seuraavista tavoista:

• Toimintatapaa ei kehoteta valitsemaan minkääntyyppisille ladattaville tiedostoille, jos Vakausongelmavaroitus on poissa käytöstä. Download Insight -ikkuna ei tule näkyviin koskaan ladattua tiedostoa avattaessa.

• Saat kehotuksen valita sopiva toimintatapa, kun yrität ladata epävakaata tiedostoa, jos Vakausongelmavaroitus on käytössä. Norton 360 Online luokittelee vaaralliset tiedostot tietoturvauhkiksi ja poistaa ne.

Oletuksena on, että Vakausongelmavaroitus on poissa käytöstä.

Vakausongelmavaroituksen ottaminen käyttöön ja poistaminen käytöstä

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Asetukset.

2. Tee jokin seuraavista toimenpiteistä Luvattoman käytön esto ja Selaimen suojaus -välilehdellä olevan Lataustiedot -kohdan Vakausongelmavaroitus -rivillä:

• Jos haluat ottaa Vakausongelmavaroituksen käyttöön, siirrä Käytössä/Ei käytössä -kytkin vasemmalle Käytössä -asentoon.

• Jos haluat poistaa Vakausongelmavaroituksen käytöstä, siirrä Käytössä/Ei käytössä -kytkin oikealle Ei käytössä -asentoon.

3. Valitse Käytä ja sitten Sulje.

Tietoja Download Insight -ohjelmasta

Lataustietojen käytöstä poisto tai käyttöönotto