Tietoja salasanoista ja suojauksesta

Voit vaihtaa Identity Safe -salasanasi kohdasta Salasana ja suojaus. Voit myös asettaa Identity Safe -salasanan suojaustason tällä asetuksella.

Voit vaihtaa Identity Safe -salasanan ja asettaa suojaustason salasanallesi seuraavissa osioissa:

Identity Safen salasana

Muuta Identity Safen salasanaa ja aseta uusi salasanavihje Muuta salasana -toimintoa käyttämällä.

Salasanasuojaus

Määritä Identity Safen salasanan suojaustaso.

Identity Safessa on neljä suojaustasoa Identity Safen salasanan suojaamista varten. Valitse yksi seuraavista vaihtoehdoista:

• Kysy salasanaa jokaisen kirjautumisistunnon alussa

Kysyy Identity Safen salasanaa ensimmäisellä kerralla, kun käytät Identity Safea.

Et joudu syöttämään salasanaa uudelleen, jos olet kirjautuneena Windowsiin.

Teet kirjautumistietosi turvallisemmiksi tällä asetuksella.

• Kysy salasanaa ennen kirjautumistietojen tai lomakkeen täyttämistä

Kysyy Identity Safen salasanaa jokaisessa verkkolomakkeessa ennen kirjautumisen automaattista täyttämistä.

Voit määrittää yksittäisten kirjautumisten asetukset niin, että niiden automaattinen täyttö vaatii Identity Safen salasanan.

• Kirjaudu automaattisesti ulos Identity Safe -ohjelmasta, jos tietokone on käyttämättä

Kirjautuu automaattisesti ulos Identity Safesta, kun tietokone on käyttämättä valitun ajan. Valittavat vaihtoehdot ovat 15, 30 ja 45 minuuttia.

Valitse tämä vaihtoehto, jos tietokone on muidenkin käyttäjien käytössä.

• Salasanaa ei tarvita. Kirjaa minut automaattisesti sisään, kun Windows käynnistetään.

Valitse tämä asetus, kun haluat kirjautua automaattisesti Identity Safeen Windowsin käynnistyessä. Suosittelemme, että et valitse tätä vaihtoehtoa.

Tämä asetus koskee pelkästään Windowsin käyttäjätiliä.

• Kysy salasanaa, kun järjestelmä palautuu keskeytystilasta

Kysyy Identity Safen salasanaa, kun järjestelmä palautuu keskeytystilasta.

Tällä asetuksella estetään Identity Safe -tietojesi väärinkäyttö vahvistamalla Identity Safen salasana aina kun järjestelmä palautuu keskeytystilasta.

Norton 360 Online pyytää antamaan Identity Safen salasanan ainoastaan, jos olit kirjautuneena sisään Identity Safe -varastoon silloin, kun järjestelmä siirtyi keskeytystilaan.

Sinun täytyy vahvistaa Identity Safen salasana joka kerta, kun muutat varaston suojaustason alempaan suojaustasoon.

Identity Safe -salasanan vaihtaminen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v5467448_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 06/11/2011