Tietoja selausasetuksista

Selausasetuksissa voit määrittää, miten haluat Identity Safen keräävän, tallentavan ja näyttävän vierailemiesi verkkosivujen kirjautumistietoja. Voit määrittää Identity Safen näyttämään kortit, jotka olet luonut kaavakkeita sisältäville verkkosivustoille. Lisäksi voit määrittää automaattisen täyttötoiminnon asetukset tietoturvauhkia sisältäviä sivustoja varten.

Voit määrittää seuraavat asetukset Selausasetukset -ikkunassa:

Tarjoa tietojeni tallentamista, kun kirjaudun verkkosivustoille

Kehottaa tallentamaan kirjautumistiedot niille verkkosivustoille, joilla käyt.

Näytä kirjautumistietoni aina sivuilla, joita varten on useita kirjautumisia.

Identity Safe määritetään näyttämään kirjautumisesi aina, kun käyt verkkosivustolla, jolla on useita kirjautumisia.

Täytä kirjautumistietoni automaattisesti, kun käyn verkkosivustoilla

Kirjautumistietosi täytetään automaattisesti, kun käyt verkkosivustolla.

Näytä henkilötietokorttini aina sivulla, joka sisältää täytettävän lomakkeen

Henkilötietokorttisi näytetään aina, kun käyt sellaisella verkkosivulla, joka sisältää henkilötiedoilla täytettäviä lomakkeita.

Voit lisäksi määrittää Automaattinen tietojen antaminen sivuilla, jotka sisältävät tietoturvauhkia -asetuksella, miten haluat Identity Safen toimivan verkkosivustoilla, joilla on tietoturvauhkia. Voit myös poistaa selaimen salasanan hallintatoiminnon käytöstä valitsemalla kohdan Poista selaimen salasanan hallintatoiminto käytöstä.

Kirjautumisten muokkaaminen

Korttien lisääminen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v5467445_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 29/09/2011