Identity Safe -tietojen tuominen

Voit tuoda Identity Safe -tietosi aiemmin varmuuskopioimastasi tiedostosta. Voit myös tuoda Identity Safe -tiedot aiemmassa Norton 360 Online -versiossa tallennetusta siirrettävästä profiilista.

Voit yhdistää tiedot siihen varastoon, johon olet parhaillaan kirjautuneena, tai korvata tuoduilla tiedoilla olemassaolevat Identity Safe -tiedot siinä varastossa, johon olet kirjautuneena.

Yhdistä olemassa oleviin tietoihin - ja Korvaa olemassa olevat tiedot -vaihtoehdot näkyvät vain, kun tuot Identity Safe -tiedot varmuuskopiointitiedostosta.

Kun tuot Identity Safe -tietoja paikallisesta tai siirrettävästä profiilista, voit vain yhdistää tiedot. Poista alkuperäiset tiedot yhdistämisen jälkeen -vaihtoehto tulee näkyviin, kun tuot tietoja paikallisesta tai siirrettävästä profiilista. Tämä asetus on oletusarvoisesti käytössä.

Tietojen palauttaminen

1. Valitse Norton 360 Online -pääikkunasta Identiteetti ja valitse sitten Hallitse identiteetin suojausta.

2. Valitse Identity Safe -kohdan Tuo tiedot -riviltä Määritä.

3. Valitse Identity Safe -tietojen tuominen -ikkunassa, kohdassa Tietojeni tuonti lähteestä yksi seuraavista vaihtoehdoista:

• Siirrettävä profiili (asema:asema:\)

Tämä vaihtoehto on näkyvissä vain, jos yhdistät siirrettävällä profiililla varustetun ulkoisen levyaseman.

• Varmuuskopiotiedosto

Jos valitset tämän vaihtoehdon, sinun on annettava tai selattava näkyviin sen tiedoston polku, josta tiedot tuodaan.

4. Jos käytit tietojen varmuuskopiointiin salasanaa, anna se Salasana -kenttään.

5. Jos haluat tuoda tiedot varmuuskopiotiedostosta, valitse kohdasta Tietojen tuonnin aikana jokin seuraavista vaihtoehdoista:

• Yhdistä olemassa oleviin tietoihin

• Korvaa olemassa olevat tiedot

6. Valitse OK.

7. Valitse vahvistusikkunasta OK.

Tietoja Identity Safe -tietojen viemisestä ja tuomisesta

Identity Safe -tietojen vieminen