Identity Safe -tietojen vieminen

Voit viedä Identity Safe -tiedot varmuuden vuoksi, tietojen palauttamista varten tai jos siirrät Identity Safe -tietosi uudelle tietokoneelle.

Voit palauttaa Identity Safe -tiedot, kun tuotteesi vanhenee.

Identity Safe- tietojen vieminen

1. Valitse Norton 360 Online -pääikkunasta Identiteetti ja valitse sitten Hallitse identiteetin suojausta.

2. Valitse Identity Safe -kohdan Vie tiedot -riviltä Määritä.

3. Valitse Vie Identity Safen tiedot -ikkunasta Tiedostomuoto.

Voit valita jonkin seuraavista vaihtoehdoista:

• Identity Safe -varmuuskopion tiedostomuoto

• Muotoilematon teksti

4. Kirjoita tai etsi tallennuspaikan osoite Vie tiedot kohteeseen -valintaikkunassa.

5. Kirjoita nimi, jonka haluat antaa tiedostolle.

6. Jos haluat turvallisuuden lisäämiseksi suojata tiedot salasanalla, kirjoita ja vahvista salasana.

7. Valitse OK.

8. Valitse vahvistusikkunasta OK.

Tietoja Identity Safe -tietojen viemisestä ja tuomisesta

Identity Safe -tietojen tuominen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v5466274_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 06/11/2011