Kirjautumisten muokkaaminen

Kirjautumisten muokkaaminen -ikkunassa voit tarkastella niitä kirjautumisia, joita haluat Identity Safen hallitsevan.

Kirjautumisten muokkaaminen sisältää seuraavat toiminnot:

• Verkkosivustojen kirjautumistietojen turvallinen tallentaminen

• Useiden käyttäjätunnusten tai tilien ja salasanojen tallentaminen samalle verkkosivustolle

• Kirjautumistietojen järjestäminen eri kansioihin

• Älykäs hakutoiminto kirjautumistietojen etsimistä varten

• Internetsivuston nimen tallentaminen muulla kuin oletusnimellä

• Käyttäjänimen näyttäminen ja salasanan näyttäminen ja piilottaminen

• Kirjautumistietojen sisältämän salasanan vahvuuden näyttäminen

• Internetsivuston kirjautumissivun avaaminen nopeasti

• Kirjautumiskenttien täyttäminen automaattisesti, kun sivuja käytetään uudelleen

• Kirjautumistietojen lisääminen manuaalisesti

• Kirjautumistietoihin liittyvien URL-osoitteiden muuttaminen

• Tallennettujen kirjautumistietojen asetusten viimeisimmän muuttamisajankohdan näyttäminen

Kirjautumisten muokkaaminen -toiminnon ansiosta voit lisäksi tarkastella ja käyttää tallentamiasi verkkosivuston kirjautumistietoja jopa sen jälkeen, kun Norton 360 Online on vanhentunut. Voit tehdä niin käyttämällä Norton-työkalurivin Identity Safe -valikkoa.

Uuden kansion luominen

1. Valitse Norton 360 Online -pääikkunasta Identiteetti ja valitse sitten Hallitse identiteetin suojausta.

2. Valitse Identity Safe -kohdan Kirjautumisten muokkaaminen -riviltä Määritä.

3. Valitse Kirjautumisten muokkaaminen -ikkunasta Luo uusi kansio.

4. Kirjoita kansion nimi Uusi kansio -valintaikkunan Anna uuden kansion nimi -ruutuun.

5. Valitse OK.

6. Valitse Sulje.

Kirjautumisen lisääminen manuaalisesti

1. Valitse Norton 360 Online -pääikkunasta Identiteetti ja valitse sitten Hallitse identiteetin suojausta.

2. Valitse Identity Safe -kohdan Kirjautumisten muokkaaminen -riviltä Määritä.

3. Valitse Kirjautumisten muokkaaminen -ikkunasta Luo uudet kirjautumistiedot.

4. Kirjoita Uusi kirjautuminen -valintaikkunaan tässä kirjautumisessa käytettävän verkkosivuston URL-osoite tai nimi.

Jos se on URL, muista antaa sille etuliite HTTP.

5. Valitse OK.

6. Kirjoita käyttäjätunnus Käyttäjätunnus -valintaikkunan Anna uusi käyttäjätunnus -ruutuun. Valitse OK.

7. Valitse Tiedot -ikkunasta OK.

Tiedot -ikkunassa kehotetaan antamaan luomillesi kirjautumistiedoille salasana.

8. Kirjoita kirjautumistietojen salasanasi Kirjautumisten muokkaaminen -ikkunassa olevaan Salasana -ruutuun.

9. Valitse Sulje.

10. Napsauta Tallenna -valintaikkunassa Kyllä.

Tallenna -ikkuna tulee näkyviin vain, jos annoit luomillesi kirjautumistiedoille salasanan.

Manuaalisesti lisätyn kirjautumisen salasanan määrittäminen

1. Valitse Norton 360 Online -pääikkunasta Identiteetti ja valitse sitten Hallitse identiteetin suojausta.

2. Valitse Identity Safe -kohdan Kirjautumisten muokkaaminen -riviltä Määritä.

3. Valitse Kirjautumisten muokkaaminen -ikkunan Kirjautumiset -kohdasta kirjautuminen, johon haluat asettaa salasanan.

4. Napsauta Tiedot -osiossa Salasana -ruudun vieressä Näytä.

Vahvista Identity Safen salasana -ikkuna tulee näkyviin. Tämä ikkuna tulee näyttöön ainoastaan, jos olet muuttanut Identity Safen salasanasuojauksen tasoksi Kysy salasanaa ennen kirjautumistietojen täyttämistä Salasana ja suojaus -ikkunassa.

5. Toimi Vahvista Identity Safen salasana -ikkunassa seuraavasti:

• Kirjoita Anna salasana -kenttään Identity Safen salasanasi.

• Valitse Vahvista.

6. Kirjoita Identity Safen salasana Kirjautumisten muokkaaminen -ikkunan Salasana -kenttään.

7. Valitse Sulje.

8. Tallenna muutokset napsauttamalla vahvistusikkunassa Kyllä.

Kirjatumistiedon tai kansion poistaminen

1. Valitse Norton 360 Online -pääikkunasta Identiteetti ja valitse sitten Hallitse identiteetin suojausta.

2. Valitse Identity Safe -kohdan Kirjautumisten muokkaaminen -riviltä Määritä.

3. Valitse Kirjautumisten muokkaaminen -ikkunan Kirjautumiset -kohdasta sen verkkosivuston nimi tai kansio, jonka haluat poistaa.

4. Valitse Poista.

5. Valitse varoitusikkunasta Kyllä.

6. Valitse Sulje.

Kirjautumistietojen tallentaminen

Salasanan päivittäminen kirjautumista varten

Identity Safeen kirjautuminen ja siitä uloskirjautuminen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v5466271_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 06/11/2011