Kirjautumistietojen tallentaminen

Kirjautumiset tallennetaan, kun kirjoitat ne ensimmäistä kertaa. Voit tallentaa useita kirjautumisia samalle web-sivulle. Voit tallentaa saman kirjautumisen myös eri Web-sivuille.

Kun annat kirjautumistietosi internetsivustolla, Identity Safe näyttää Tallennetaanko kirjautumistiedot? -ilmoituksen Norton-työkalurivillä. Voit nimetä kirjautumistietosi ja valita niille tallennuskansion. Luomasi kansio tulee näkyviin Tallenna sivuston kirjautumistiedot -ikkunan Kansio -valikkoon.

Kun Identity Safe on tallentanut kirjautumistiedot, se täyttää tiedot automaattisesti aina, kun avaat kyseisen internetsivuston.

Sinun pitää olla kirjautunut Identity Safeen, jotta voit tallentaa ja käyttää automaattisesti annettuja salasanoja. Jos salasana- tai käyttäjätunnuskenttä on tyhjä, Identity Safe ei kysy, tallennetaanko kirjautuminen.

Voit tarkastella ja käyttää tallentamiasi verkkosivuston kirjautumistietoja Identity Safessa jopa sen jälkeen, kun tuote on vanhentunut. Voit käyttää Norton-työkalurivin Identity Safe -valikkoa kirjaumistietojen tarkasteluun.

Voit jatkaa tallennettujen kirjautumistietojen tarkastelua Norton 360 Online -ohjelman vanhenemisen jälkeen, mutta et voi lisätä tai tallentaa uusia kirjautumistietoja.

Kirjautumisen tallentaminen

1. Avaa internetsivusto, jonka kirjautumistiedot haluat tallentaa.

2. Kirjoita kirjautumistiedot ja napsauta sitten kirjautumispainiketta tai -linkkiä.

3. Valitse Norton-työkalurivin Tallennetaanko sivuston kirjautumistiedot? -riviltä jokin seuraavista vaihtoehdoista:

• Jos haluat tallentaa kirjautumistiedot, valitse Tallenna. Nimeä kirjautumistiedot Tallenna sivuston kirjautumistiedot -ikkunan Nimi -kenttään, valitse tiedoille tallennuskansio Kansio -valikosta ja napsauta Tallenna.

• Jos et tällä kertaa halua tallentaa kirjautumistietoja, napsauta Älä tallenna.

• Jos et halua tallentaa kirjautumistietoja koskaan, valitse Ei koskaan.

Lisäkirjautumisten tallentaminen internetsivustolle

1. Avaa Web-sivusto, jolle haluat tallentaa uuden kirjautumisen.

Kirjautumistunnisteesi näkyvät automaattisesti Web-sivulla.

2. Poista kirjautumistunnisteesi, jotka näkyvät Web-sivulla.

3. Kirjoita uudet kirjautumistiedot ja napsauta kirjautumispainiketta tai -linkkiä.

4. Valitse Norton-työkalurivin Tallennetaanko sivuston kirjautumistiedot? -riviltä Tallenna.

5. Nimeä kirjautumistiedot Tallenna sivuston kirjautumistiedot -ikkunan Nimi -kenttään ja valitse tiedoille tallennuskansio Kansio -valikosta.

6. Valitse Tallenna.

Kirjautumisten muokkaaminen

Salasanan päivittäminen kirjautumista varten

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v5466268_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 25/08/2011