Tietoja tietoturvahistoriasta

Tietoturvahistoria -ikkunassa voit suorittaa seuraavia toimia:

• Näyttää hälytysyhteenvedon ja tapahtumaviestit.

• Tarkastella suoritettujen tarkistusten tuloksia.

• Tarkastella kohteita, jotka olet lähettänyt Symantec Security Response -verkkosivustolle.

• Hallita karanteenissa olevia kohteita.

• Valvoa tietoturvatehtäviä, joita tuotteet suorittavat taustalla.

Tietoturvahistoria tarjoaa mahdollisuuden valvoa tietoturvatehtäviä, joita tuote suorittaa taustalla. Lisäksi tietoturvahistoriassa voidaan tarkastella milloin tahansa vastaanotettuja hälytyksiä. Jos et voi perehtyä hälytykseen vastaanottaessasi sen, voit tarkastella sitä myöhemmin tietoturvahistoriassa.

Hälytykset, tarkistustulokset ja muut tietoturvakohteet, jotka liittyvät useisiin tuotteiden toimintoihin, näkyvät niiden vastaavissa luokissa Tietoturvahistoria -ikkunassa. Esimerkiksi tietoturvakohteet, jotka liittyvät karanteenitoimintoon, näkyvät Karanteeni -luokassa. Lisäksi Tietoturvahistoria -ikkunassa näkyvät tiedot kaikista kohteista Tiedot -paneelissa.

Tietoturvahistoriassa kaikki luokat järjestetään toimintojensa mukaan seuraaviin ryhmiin:

• Kaikki toiminnot

• Suojaus ja suorituskyky

• Lähetykset ja virheet

• Tietokoneen optimointi

• Tiedot

Seuraavat luokat ovat oletuksena käytettävissä Tietoturvahistoria -ikkunassa:

• Lähihistoria

• Koko historia

• Tarkistuksen tulokset

• Ratkaistut tietoturvariskit

• Ratkaisemattomat tietoturvariskit

• Karanteeni

• SONAR-toiminto

• Palomuuri - Verkko ja yhteydet

• Palomuuri - Toiminnot

• Luvattoman käytön esto

• Download Insight

• Roskapostin esto

• Identiteetti

• Nortonin peukalointisuojaus

• Suorituskykyilmoitus

• Käytön mukaan laskutettava verkko

• Varmuuskopiointi

• Symantecille ilmoitetut sivustot

• Norton-virheraportointi

• Sähköpostivirheet

• Norton Community Watch -palvelu

• Rekisterin puhdistus

• Tiedostojen poistaminen

• Levyn optimointi

• Hiljainen tila

• LiveUpdate

Voit tarkastella tietoturvakohteita valitsemasi tapahtumaluokan ja antamasi hakutekstin mukaan. Norton 360 Online rajoittaa Tietoturvahistoria -ikkunan kullakin sivulla näkyvien hakutulosten määrää. Tietoturvahistoria jakaakin hakuehtoja vastaavat kohteet eri sivuille. Sivuja voi selata järjestyksessä ikkunan alalaidassa olevan sivunvieritystoiminnon avulla. Jos haluat katsoa jotain tiettyä sivua, voit avata sen Siirry sivulle -toiminnolla. Sivulla voi olla korkeintaan 100 kohdetta.

Tarvittaessa voit suorittaa tarvittavat toimet tietoluokassa olevan riskin tai uhan suhteen sen tietoturvatilan perusteella. Käytettävissä ovat seuraavat toiminnot:

• Karanteeniin asetetun kohteen palauttaminen ja ohittaminen

• Kohteen poistaminen tietoturvahistoriasta

• Kohteen lähettäminen Symantecin analysoitavaksi

• Valitun verkon laitteiden luotettavuuden ja rajoitusten määrittäminen

• Valitun verkon laitteiden luotettavuusmerkintöjen ja rajoitusten poistaminen

• Valitun ohjelman internet-yhteyden salliminen

• Norton 360 Online -ilmoitusten asettaminen, kun ohjelma torjuu valitun hyökkäysallekirjoituksen

Norton 360 Online -ohjelma antaa myös tallentaa tietoturvatapahtumien historian. Voit katsoa tietoturvatapahtuman tietoja milloin tahansa. Jos haluat analysoida tietyn päivän tietoturvatapahtumat, voit tallentaa kyseisen päivän tietoturvahistorialokit. Voit tuoda tiedoston myöhemmin tietoturvahistoriaan ja analysoida tiedot.

Kohteiden tarkasteleminen tietoturvahistoriassa

Tietoturvahistorian haut

Tietoturvahistorian tietojen vieminen tai tuominen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v5458686_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 30/09/2011