Muunna siirrettävä profiili

Jos olet tallentanut Identity Safe -tietoja ulkoisille asemille aiemmassa Norton 360 Online -versiossa, voit muuntaa siirrettävän profiilin paikalliseksi varastoksi.

Muunna siirrettävä Identity Safe -ikkuna tulee näkyviin, kun napsautat Kirjautuminen Identity Safe -ohjelmaan ennen kuin luot paikallisen varaston. Ikkuna kehottaa sinua muuntamaan siirrettävän profiilin paikalliseen varastoon tai luomaan uuden varaston.

Muunna siirrettävä Identity Safe -ikkunassa käytettävissä ovat seuraavat toiminnot:

Muunna siirrettävä Identity Safe (asema: asema\)

Voit muuntaa Identity Safe -tietosi siirrettävästä profiilista paikalliseksi varastoksi.

Luo uusi Identity Safe

Voit luoda uuden paikallisen varaston.

Kun valitset tämän vaihtoehdon, Määritä Identity Safe -ikkuna tulee näkyviin.

Tietoja Identity Safen varastoista

Paikallisen varaston luominen

Siirrettävän profiilin yhdistäminen paikalliseen varastoon

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v54500823_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 27/09/2011