Kirjaudu Identity Safeen (paikallinen)

Voit kirjautua sisään Identity Safeen tai siitä ulos seuraavilla Norton 360 Online -tuotteen alueilla:

• Identity Safe -kohta Identiteetin suojauksen asetukset -ikkunassa.

• Norton-työkalurivi

Suojaa Identity Safe -tietosi kirjautumalla ulos Identity Safesta, kun olet poissa tietokoneeltasi.

Kirjaudu Identity Safeen (paikallinen) -ikkunassa käytettävissä ovat seuraavat toiminnot:

Anna salasana

Voit antaa paikallisen Identity Safe -varaston salasanan.

Näytä salasanavihje

Näet salasanavihjeen, jonka annoit paikallista Identity Safe -varastoa luodessasi.

Kirjaudu sisään

Voit kirjautua paikalliseen varastoon.

Tietoja Identity Safesta

Tietoja Identity Safe -asetusten määrittämisestä

Identity Safeen kirjautuminen ja siitä uloskirjautuminen

Paikallisen varaston luominen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v54500774_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 06/11/2011