Identity Safen määrittäminen onnistui

Identity Safen avulla voit luoda paikallisen varaston, johon voit tallentaa Identity Safe -tietosi. Paikallisen varaston voi luoda Määritä identity Safe -ikkunassa.

Identity Safen määrittäminen onnistui -ikkuna tulee näkyviin, kun paikallinen varasto on luotu.

Voit tehdä seuraavat toiminnot Identity Safen määrittäminen onnistui -ikkunassa:

Tuo kirjautumistiedot Internet Explorerista

Voit tuoda Internet Explorer -selaimeen tallennetut kirjautumistiedot. Tämä asetus on oletusarvoisesti valittu.

Poista selaimen salasanan hallintatoiminto käytöstä (suositus)

Voit poistaa selaimen salasanan hallintatoiminnon käytöstä. Tämä asetus on oletusarvoisesti valittu.

Symantec suosittelee tämän asetuksen pitämistä valittuna.

Asetusten määritys suoritetaan loppuun napsauttamalla Identity Safen määrittäminen onnistui -ikkunan alareunassa olevaa Valmis -painiketta.

Tietoja Identity Safesta

Tietoja Identity Safe -asetusten määrittämisestä

Paikallisen varaston luominen

Kirjautumisten tuominen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v54500769_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 29/09/2011