Määritä Identity Safe

Identity Safe auttaa hallitsemaan luottamuksellista tietoa ja antaa lisäsuojan, kun suoritat verkkomaksuja. Identity Safe takaa turvallisen tallennuspaikan henkilökohtaisille tiedoille, kuten osoitteelle, kirjautumistiedoille, salasanoille ja luottokorttitiedoille.

Identity Safe tarjoaa turvallisen varastointipaikan seuraaville:

• Kirjautumistiedot, kuten sähköpostin käyttäjätunnukset ja salasanat

• Henkilökohtaiset tiedot, kuten osoite, syntymäaika ja passin numero.

• Luottokorttitiedot mukaan luettuna kortin numero ja kortin vanhenemisaika.

Voit tarkastella kaikkia Identity Safe -toimintoja vasta, kun Identity Safe on otettu käyttöön.

Voit luoda Identity Safen avulla jokaiselle Windows-käyttäjätilille paikallisen varaston ja tallentaa Identity Safe -tiedot. Tallennetut tiedot ja määritetyt Identity Safe -asetukset koskevat yksinomaan tätä paikallista varastoa. Et pääse käsiksi tietoihin, jos olet tallentanut ne tietylle Windows-käyttäjätilille ja pyrit käyttämään niitä toiselta käyttäjätililtä. Identity Safe suojaa näin arkaluontoiset tietosi väärinkäytöltä silloin, kun muut käyttävät tietokonettasi.

Jos olet tallentanut Identity Safe -tietoja ulkoisille asemille aiemmassa Norton 360 Online -versiossa, voit muuntaa siirrettävän profiilin paikalliseksi varastoksi. Kun yhdistät ulkoisen aseman tietokoneeseen, voit yhdistää siirrettävän profiilin Identity Safe -tiedot paikalliseen varastoon Identity Safe -valikosta Norton-työkaluriviltä.

Identity Safe -varasto luodaan Norton 360 Online -tuotteen Määritä Identity Safe -ikkunassa.

Määritä Identity Safe -ikkunassa käytettävissä ovat seuraavat toiminnot:

Luo salasana

Voit määrittää Identity Safe -palvelun salasanan.

Vahvista salasana

Vahvista salasana kirjoittamalla se uudelleen.

Napsauta Vahvan salasanan luominen, jos haluat lisätietoja vahvojen salasanojen luomisesta.

Salasanavihje

Tallenna salasanavihje, josta on apua, jos unohdat salasanan.

Luo

Voit luoda Identity Safe -varaston.

Tietoja Identity Safesta

Tietoja Identity Safe -asetusten määrittämisestä

Paikallisen varaston luominen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v54500758_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 02/11/2011