Siirrettävän profiilin yhdistäminen paikalliseen varastoon

Jos olet tallentanut Identity Safe -tietoja ulkoisille asemille aiemmassa Norton 360 Online -versiossa, voit muuntaa siirrettävän profiilin paikalliseksi varastoksi. Kun yhdistät ulkoisen aseman tietokoneeseen, voit yhdistää siirrettävän profiilin Identity Safe -tiedot Identity Safe -valikon Norton-työkaluriviltä. Voit yhdistää siirrettävän profiilin tiedot paikalliseen varastoon.

Siirrettävän profiilin Identity Safe -tietojen yhdistäminen paikallisen varaston tietoihin

1. Valitse Norton-työkalurivin Identity Safe -valikosta Yhdistä siirrettävät tiedot (asema:\).

Tämä vaihtoehto on näkyvissä vain, jos yhdistät siirrettävällä profiililla varustetun ulkoisen levyaseman.

2. Valitse näyttöön tulevasta valintaikkunasta Kyllä.

3. Valitse Identity Safe -tietojen tuominen -ikkunan kohdasta Mistä tuodaan: vaihtoehto Siirrettävä profiili (asema:\).

4. Kirjoita Salasana -kenttään salasanasi.

5. Tee jokin seuraavista:

• Jos haluat poistaa tiedot siirrettävästä profiilista tuonnin jälkeen, valitse kohta Poista alkuperäiset tiedot yhdistämisen jälkeen.

• Jos et halua poistaa tietoja siirrettävästä profiilista tuonnin jälkeen, poista valinta kohdasta Poista alkuperäiset tiedot yhdistämisen jälkeen.

Tietoja Identity Safen varastoista

Tietoja Identity Safen varastojen luomisesta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v54500631_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 04/11/2011