Paikallisen varaston poistaminen

Identity Safen avulla voit luoda paikallisen varaston, johon voit tallentaa Identity Safe -tietosi. Voit luoda yhden paikallisen varaston jokaiselle Windows-käyttäjätilille tietokoneella. Jos et enää tarvitse Identity Safe -tietoja, jotka on tallennettu paikalliseen tai verkkovarastoon, varaston voi poistaa. Kun paikallinen ja verkkovarasto poistetaan, kaikki Identity Safe -tiedot poistetaan lopullisesti.

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Asetukset.

2. Valitse Asetukset -ikkunan Tarkat asetukset -kohdasta Identiteetin suojaus.

3. Valitse Identity Safe -kohdan Poista tiedot -riviltä Määritä.

4. Valitse Varoitus -ikkunasta Kyllä.

5. Valitse Asetukset -ikkunasta Käytä.

6. Valitse Sulje.

Tietoja Identity Safen varastoista

Tietoja Identity Safen varastojen luomisesta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v54500329_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 25/08/2011