Paikallisen varaston luominen

Identity Safen avulla voit luoda paikallisen varaston ja tallentaa Identity Safe -tietosi. Voit luoda yhden paikallisen varaston jokaiselle Windows-käyttäjätilille tietokoneella.

Paikallisen varaston luominen

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Asetukset.

2. Valitse Asetukset -ikkunan Tarkat asetukset -kohdasta Identiteetin suojaus.

3. Valitse Identity Safe -kohdan Identity Safe -asetukset -riviltä Määritä.

4. Kirjoita salasana Määritä Identity Safe -ikkunan Luo salasana -kenttään.

5. Vahvista salasana kirjoittamalla se Vahvista salasana -kenttään.

6. Kirjoita Salasanavihje -kenttään salasanaasi liittyvä vihje.

7. Valitse Luo.

8. Napsauta Identity Safen määrittäminen onnistui -ikkunasta Valmis.

Tietoja Identity Safen varastoista

Tietoja Identity Safen varastojen luomisesta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v54500320_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 02/11/2011