Norton Password Manager -pilvivaraston luominen

Norton Password Managerin avulla voit luoda pilvivaraston ja tallentaa Norton Password Manager -tietosi. Voit luoda vain yhden pilvivaraston jokaista Norton-tiliä kohden. Et voi luoda uutta paikallista varastoa. Voit kuitenkin siirtää paikallisen varastosi tiedot pilvivarastoon, kun päivität Norton-tuotteen. Kun Norton Password Manager -tiedot on siirretty paikallisesta varastosta pilvivarastoon, paikallisen varaston tietoja ei voi enää käyttää. Pilvivaraston avulla voit käyttää Norton Password Manager -tietojasi myös ollessasi liikkeellä.

Voit käyttää Norton Password Manager -pilvivarastoa millä tahansa internetiin yhdistetyllä tietokoneella.

Pilvivaraston luominen selaimesta

1. Avaa selain.

2. Napsauta Norton Password Manager selaimen oikeassa yläkulmassa.

3. Napsauta Norton Password Manager -kirjautumisnäytössä Kirjaudu sisään.

4. Valitse Tervetuloa Nortoniin -ikkunasta Luo tili.

5. Anna Luo tili -välilehdellä pyydetyt tiedot ja valitse Luo tili.

6. Valitse Varastoa ei havaittu -ikkunasta Luo varasto.

7. Kirjoita Luo varasto -ikkunassa salasanasi ja valitse Seuraava.

Salasanan on täytettävä kaikki mainitut ehdot tai sitä ei hyväksytä.

8. Kirjoita salasana uudelleen ja valitse Seuraava.

9. Kirjoita salasanasta muistuttava vihje ja valitse Luo varasto.

10. Valitse Määritys valmis -ikkunasta Siirry varastoon.

Pilvivaraston luominen Nortonista

1. Käynnistä Norton.

Jos näet Oma Norton -ikkunan, napsauta Laitesuojaus -kohdan vierestä Avaa.

2. Kaksoisnapsauta Norton-pääikkunassa Internet-suojaus ja valitse sitten Password Manager.

3. Napsauta Aloitus -ikkunassa Kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei ole Norton-tiliä, valitse Rekisteröidy nyt -linkki ja luo uusi Norton-tili.

4. Kirjoita salasanasi Uuden varaston luonti: Varaston salasana -ikkunan Varaston salasana -ruutuun ja napsauta Seuraava.

5. Kirjoita Uuden varaston luonti: vahvista salasana -ikkunaan salasana uudelleen ja valitse sitten Seuraava.

6. Kirjoita Uuden varaston luonti: salasanavihje -kenttään salasanaasi liittyvä vihje ja napsauta Seuraava.

Jos olet jo varmuuskopioinut Password Manager -tietosi, valitse Tuo ja valitse uuteen tiliin yhdistettävä varmuuskopioitu tiedosto.

7. Valitse Valmis.

Pilvivaraston luominen Android- tai iOS-laitteella

1. Kirjaudu Norton Password Manager -sovellukseen.

2. Kirjoita kirjautumisikkunaan Norton-tilisi sähköpostiosoite ja salasana.

3. Napauta Kirjaudu sisään ja noudata näyttöön tulevia ohjeita.

Asiaan liittyvät ratkaisut

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v54500320
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 21/06/2019