Norton Password Manager -pilvivaraston luominen

Norton Password Managerin avulla voit luoda pilvivaraston ja tallentaa Norton Password Manager -tietosi. Voit luoda vain yhden pilvivaraston jokaista Norton-tiliä kohden. Et voi luoda uutta paikallista varastoa. Voit kuitenkin siirtää paikallisen varastosi tiedot pilvivarastoon, kun päivität Norton-tuotteen. Kun Norton Password Manager -tiedot on siirretty paikallisesta varastosta pilvivarastoon, paikallisen varaston tietoja ei voi enää käyttää. Pilvivaraston avulla voit käyttää Norton Password Manager -tietojasi myös ollessasi liikkeellä.

Voit käyttää Norton Password Manager -pilvivarastoa millä tahansa internetiin yhdistetyllä tietokoneella.

Pilvivaraston luominen selaimesta

1. Avaa selain.

2. Napsauta Norton Password Manager selaimen oikeassa yläkulmassa.

3. Napsauta Norton Password Manager -kirjautumisnäytössä Kirjaudu sisään.

4. Valitse näkyviin tulevasta ikkunasta Luo uusi tili.

5. Anna Luo tili -ikkunassa pyydetyt tiedot ja valitse Luo tili.

6. Valitse Varastoa ei havaittu -ikkunasta Luo varasto.

7. Kirjoita Luo varasto -ikkunassa salasanasi ja valitse Seuraava.

Salasanan on täytettävä kaikki mainitut ehdot tai sitä ei hyväksytä.

8. Kirjoita salasana uudelleen ja valitse Seuraava.

9. Kirjoita salasanasta muistuttava vihje ja valitse Luo varasto.

10. Valitse Määritys valmis -ikkunasta Siirry varastoon.

Pilvivaraston luominen Android- tai iOS-laitteella

1. Kirjaudu Norton Password Manager -sovellukseen.

2. Kirjoita kirjautumisikkunaan Norton-tilisi käyttäjänimi ja salasana.

3. Napauta Kirjaudu sisään ja noudata näyttöön tulevia ohjeita.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v54500320
Käyttöjärjestelmä: Windows, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 12/12/2021