Tietoja Identity Safe -asetusten määrittämisestä

Identity Safe auttaa hallitsemaan luottamuksellista tietoa ja antaa lisäsuojauksen, kun suoritat verkkomaksutapahtumia. Identity Safe -toiminnot takaavat turvallisen tallennuspaikan henkilökohtaisille tiedoille, kuten osoitteelle, kirjautumistiedoille, salasanoille ja luottokorttitiedoille.

Identity Safe tarjoaa turvallisen varastointipaikan seuraaville:

• Kirjautumistiedot, kuten sähköpostin käyttäjätunnukset ja salasanat

• Henkilökohtaiset tiedot, kuten osoite, syntymäaika, passin numero ja henkilötunnus.

• Luottokorttitiedot mukaan luettuna kortin numero ja kortin vanhenemisaika.

Voit tarkastella kaikkia Identity Safe -toimintoja vasta, kun Identity Safe on otettu käyttöön.

Voit luoda Identity Safen avulla jokaiselle Windows-käyttäjätilille paikallisen varaston ja tallentaa Identity Safen tiedot. Tallennetut tiedot ja määritetyt Identity Safe -asetukset koskevat yksinomaan tätä paikallista varastoa. Et pääse käsiksi tietoihin, jos olet tallentanut ne tietylle Windows-käyttäjätilille ja pyrit käyttämään niitä toiselta käyttäjätililtä. Identity Safe suojaa näin arkaluontoiset tietosi väärinkäytöltä silloin, kun muut käyttävät tietokonettasi.

Jos olet tallentanut Identity Safe -tietoja ulkoisille asemille aiemmassa Norton 360 Online -versiossa, voit muuntaa siirrettävän profiilin paikalliseksi varastoksi. Kun yhdistät ulkoisen aseman tietokoneeseen, voit yhdistää tai poistaa siirrettävän profiilin Identity Safe -tiedot paikalliseen varastoon Norton-työkalurivin Identity Safe -valikosta.

Identity Safeen kirjautuminen ja siitä uloskirjautuminen

Paikallisen varaston luominen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v54500247_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 02/11/2011