Tietoja virtalähteestä

Voit valita virtalähteen Norton 360 Online -ohjelmalle, kun se suorittaa Nortonin tehtäviä tietokoneen ollessa käyttämättömänä. Norton tehtävät ovat taustatöitä, joita Norton 360 Online suorittaa, kun tietokone on käyttämättömänä. Nortonin tehtäviä ovat esimerkiksi pikatarkistus, automaattinen LiveUpdate-päivitys, Norton Community Watch -palvelu, Norton Insight, täydellinen järjestelmäntarkistus, Insight-optimointi ja nopeat päivitykset. Norton 360 Online kuluttaa enemmän virtaa, kun se suorittaa Nortonin tehtäviä.

Oletusarvoisesti Norton 360 Online suorittaa näitä tehtäviä ainoastaan silloin, kun tietokone on kytketty ulkoiseen virtalähteeseen. Jos olet esimerkiksi lentokentällä ja tietokonetta käytetään akkuvirralla, Norton 360 Online ei suorita Nortonin tehtäviä. Näin voit säästää tietokoneen akkuvirtaa. Voit valita virtalähteen, jota Norton 360 Online käyttää Nortonin tehtävien suorittamiseen.

Voit valita yhden seuraavista vaihtoehdoista:

Ulkoinen

Suorittaa Nortonin tehtäviä ainoastaan silloin, kun tietokone on kytketty ulkoiseen virtalähteeseen.

Jos valitset tämän vaihtoehdon, Norton 360 Online suorittaa Nortonin tehtäviä silloin, kun tietokone on käyttämättömänä ja se on kytketty ulkoiseen virtalähteeseen.

Ulkoinen ja akkuvirta

Suorittaa Nortonin tehtävät riippumatta siitä, käyttääkö tietokone ulkoista virtalähdettä vai akkuvirtaa.

Jos valitset tämän vaihtoehdon, Norton 360 Online suorittaa Nortonin tehtäviä silloin, kun tietokone on käyttämättömänä. Se ei ota huomioon tietokoneen käyttämää virtalähdettä.

Voit määrittää virtalähteen kullekin Nortonin tehtävälle.

Virtalähteen määrittäminen

Tietoja Nortonin tehtävistä

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v54476892_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 16/09/2011