Käytön mukaan laskutettava laajakaista -tila

Voit määrittää Käytön mukaan laskutettava laajakaista -tila -valinnan avulla käytäntöjä, jotka rajoittavat Norton 360 Online -ohjelman internetin käyttöä. Voit määrittää Norton 360 Online -ohjelman käyttämän kaistanleveyden.

Jos Norton 360 Online käyttää mielestäsi liikaa verkon kaistanleveyttä, voit ottaa asetuksen Käytön mukaan laskutettava laajakaista -tila käyttöön ja asettaa käytännöksi Vain kriittiset päivitykset tai Ei liikennettä. Norton 360 Online muodostaa yhteyden internetiin valitun käytännön mukaan. Symantec suosittelee, ettei käytännöksi aseteta Ei liikennettä -vaihtoehtoa, sillä tuote ei saa kriittisiä virusmäärityksiä ja ohjelmistopäivityksiä.

Jos et halua rajoittaa Norton 360 Online -ohjelman internetin käyttöä, voit poistaa Käytön mukaan laskutettava laajakaista -tila -toiminnon käytöstä.

Oletusarvoisesti Käytön mukaan laskutettava laajakaista -tila -toiminto on käytössä ja sen asetukseksi on määritetty Ei rajaa -käytäntö.

Tietoja Käytön mukaan laskutettavasta laajakaistatilasta

Käytön mukaan laskutettava laajakaista -tila -toiminnon poistaminen käytöstä tai käyttöönotto

Norton 360 Online -ohjelman internetin käytön määrittäminen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v54476847_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 04/11/2011